| Utilizator | Mesaj |
|
dana_m Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 20/03/2007
salut, nu am probleme cu sanii, insa citind cele scrise pe aici mi-am amintit ca am primit de la cineva un manual despre ingrijirea sanilor. prezinta anatomia sanilor, metode naturiste de marire a sanilor, vorbeste cate ceva despre produsele de pe piata si marirea prin metode chirurgicale, cancerul de san si putin despre celulita ...si altele. cine doreste il poate primi pe mail (gratuit, nu e reclama mascata ) id-ul meu este daniele_marcu@yahoo.com |
|
florina2007 Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 21/03/2007
salut dana! sunt interesata de ceea ce ai zis..poti sa-mi trimiti pe email? emailul meu este flory2007popa@yahoo.com. iti multumesc! |
|
seduction Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 23/01/2007
Asa e. Anumite anticonceptionale duc la marirea sanilor _________________ http://heya.brodan.ro/ |
|
alina_faberlic Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 21/05/2007
Da, si eu am observat o schimbare, dar.. mie mi s-au micsorat putin. observ ca majoritatea fetelor spun k de la anticonceptionale marimea bustului a crescut putin. Inseamna ca eu sunt ghinionista la care s-a intamplat exact invers |
|
havena Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/02/2006
Nu am mai auzit niciodata sa ti se micsoreze sanii.Nu cred ca exista asa ceva.Esti prima fata pe care o aud ca a patit asa ceva si mai ales de la anticonceptionale.Cred ca doar ti se pare tie.Poate ai slabit tu un pic si ai impresia ca si sanii iti sunt mai mici. |
|
alina_faberlic Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 21/05/2007
Da, ai dreptate, am si slabit cand am inceput sa iau anticonceptionale. Desi continuam sa mananc normal( iar eu mananc destul de mult, si bogat, mai ales seara), de cand am inceput sa iau aceste pastile, am inceput sa slabesc. La un moment dat chiar ma intrebam daca nu o sa ajung subnutrita.. dar am dat jos vreo 7 kilograme, dupa care m-am stabilizat. insa din pacate asta s-a vazut mai ales la bust... |
|
havena Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/02/2006
Ai avut noroc ca ai slabit,asta in cazul in care nu te deranjeaza,la mine efectul a fost exact invers,mi-au facut pofta de mancare,nu am avut nici o retinere sa manac tot ce mi-a dorit sufletul si m-am ingrasat.Nu mult, dar suficient cat sa ma derajeze. |
|
tigrisor Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 29/05/2007
|
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |