Utilizator Mesaj

Pagina 3 din 21
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4 ... 19, 20, 21  Urmatoare

Du-te la pagina :

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/02/2006
Mesaj Trimis: Vin 10 20, 2006 3:53 pm
    Titlul subiectului:
Raspunde cu citat (quote)

Banuiesc ca si la mine anticopcetionalele au avut efectul de ingrasare.Doar asa imi explic faptul ca m-am ingrasat cu toate ca nu cred ca mananc mai mult ca de obicei Crying or Very sad
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj

t_dulcika
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 20/12/2006
Mesaj Trimis: Vin 01 05, 2007 9:40 pm
    Titlul subiectului:

sa va povestesc ce am patit eu..
eram cam prin clasa a 8-a si toate colegele mele erau dezvoltate numa eu eram slaba si fara sani..nici o forma nu aveam si m-am dus la mama la munca(este asistenta la ginecologie) si am rugat-o foarte frumos pe doctoritza sa imi dea niste hormoni ca sa imi creasca si mie pieptul odata..si bineinteles ca a inceput sa rada de mine,si nu m-a ajutat cu nimica..nu mi-a dat nimic,dar peste ani..cam dupa vreo 2 ani mi-au crescut sanii in asa fel..dar nu stiu de la ce..si ii am mari mari..nu exagerat..numa bine.. si acum cand ma intalnesc cu doctoritza rade de mine si-mi spune ca "tu fata daca iti mai dadeam si eu tratament iti deschideai laptarie".. Smile)

dar sa va zic un secret anume,nu stiu..nici vitaminele si toate alea nu sunt bune..dar totusi sunt ceva hormoni..daca va intereseaza cum se numesc si nu vreti sa mai datzi o fuga la ginecolog imi spuneti si o intreb eu pe mama Smile
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

sweetbabyjulie
Adolescent rebel
Adolescent rebel
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 07/02/2007
Mesaj Trimis: Lun 02 19, 2007 10:09 am
    Titlul subiectului:

yo zic ca nu e bine sa faci nimic de genul asta. Nu cred ca e o kestie santatoasa..si cine stie ce efecte secundare pot aparea, nu acum, ci peste ani de zile... Nici eu nu sunt "Pam" dar nici nu ma gandesc sa fac ceva de genul asta... Cel mai bine apelati la victoria's secret dak vreti sa purtati un decolteu si sa se vada ceva sau dk nu dati banii pe asa ceva.. folositi naibii sosetele Smile) Razz

ps: yanaaa.. eram sigura ca tu ai deskis un topic de genu asta Smile)

dazza
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 07/06/2006
Mesaj Trimis: Vin 03 09, 2007 3:12 am
    Titlul subiectului:

Nici eu nu`s "Fulga". Laughing
Am fost complexata o lunga perioada de timp...Dar am inceput sa renunt la complez de curand.
Am vazut ca imi sta f bine intr`o rochita care imi scoate toate formele..si ca ..sanii ...dau f bine cu statura si kg mele...
Si inca ceva...Sanii mici ..dau o nota fina unei femei ! Habar n`am de ce.
Femeile cu sani mari...imi par mai vulgare asa...Nu stiu de ce Rolling Eyes

Fetelor,aveti grija cu pastilele pe baza de hormoni.A luat cineva pt sani si dupa ce ..ca s`a ingrasat 10 kgggg Shocked i`a crescut si par prin toate locurile..de era disperata saraca fata!

dana_m
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 20/03/2007
Mesaj Trimis: Mar 03 20, 2007 11:03 pm
    Titlul subiectului:

salut,
nu am probleme cu sanii, insa citind cele scrise pe aici mi-am amintit ca am primit de la cineva un manual despre ingrijirea sanilor. prezinta anatomia sanilor, metode naturiste de marire a sanilor, vorbeste cate ceva despre produsele de pe piata si marirea prin metode chirurgicale, cancerul de san si putin despre celulita ...si altele.

cine doreste il poate primi pe mail (gratuit, nu e reclama mascata )
id-ul meu este daniele_marcu@yahoo.com

florina2007
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 21/03/2007
Mesaj Trimis: Mie 03 21, 2007 10:30 pm
    Titlul subiectului:

salut dana! sunt interesata de ceea ce ai zis..poti sa-mi trimiti pe email? emailul meu este flory2007popa@yahoo.com. iti multumesc!

dana_m
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 20/03/2007
Mesaj Trimis: Joi 03 22, 2007 12:09 am
    Titlul subiectului:

as dori, cine mai este interesat de manual, sa-mi trimita un mail pe adresa mea pt a da reply cu el.
e posibil sa intru mai rar pe forum si sa nu-l trimit astfel la timp la toata lumea.
ciao Smile

seduction
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 23/01/2007
Mesaj Trimis: Sam 03 31, 2007 11:29 am
    Titlul subiectului:

Alinta a scris:
Eu trebuie sa recunosc ca in urma administrarii cu anticonceptionale, o schimbare (nu mare) s-a observat in evolutia sanilor, adica ca sa vorbesc mai putin academic (nu sunt la medicina Laughing ) s-au marit putin sau cel putin sunt mai fermi. Cand fac pauza se observa.

Asa e. Anumite anticonceptionale duc la marirea sanilor Wink

yannah
Moderator
Moderator
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 01/08/2004
Mesaj Trimis: Dum 04 01, 2007 3:41 pm
    Titlul subiectului:

imi pare rau sweetbabyjulie dar prefer orice varianta mai putin sutiene minune care imi arata sanii perfecti cand ei defapt nu sunt!

Nu sunt adepta lor.

elly79
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 15/05/2007
Mesaj Trimis: Mar 05 15, 2007 2:33 pm
    Titlul subiectului: Informatii te rog ,

Buna sunt Elena am 27 ani si sunt din Bucuresti
Imi doresc foarte mult sa-mi creasca sanii ,am incercat multe Vitamine ,Tinctura de marar ,pastile Contour,,si altele si nu mi-au crescut deloc, ,, si am auzit de niste pastile cu hormoni ,am vazut ca tu ai pomenit de chestia asta mai devreme,, si ai zis ca poti ajuta fetele cu sfaturi pt ca mama ta este ginecolog ,,Mi-ar placea sa pastram legatura ,,daca si tu vrei ,,te rog,,si as vrea sa imi spui ,daca pot face un tratament cu hormoni ,,?
Adresa mea de email este puy_1979@yahoo.comAstept sfaturile tale
Multumesc mult,,,si pupiciiiii

t_dulcika a scris:

eram cam prin clasa a 8-a si toate colegele mele erau dezvoltate numa eu eram slaba si fara sani..nici o forma nu aveam si m-am dus la mama la munca(este asistenta la ginecologie) si am rugat-o foarte frumos pe doctoritza sa imi dea niste hormoni ca sa imi creasca si mie pieptul odata..si bineinteles ca a inceput sa rada de mine,si nu m-a ajutat cu nimica..nu mi-a dat nimic,dar peste ani..cam dupa vreo 2 ani mi-au crescut sanii in asa fel..dar nu stiu de la ce..si ii am mari mari..nu exagerat..numa bine.. si acum cand ma intalnesc cu doctoritza rade de mine si-mi spune ca "tu fata daca iti mai dadeam si eu tratament iti deschideai laptarie".. Smile)

dar sa va zic un secret anume,nu stiu..nici vitaminele si toate alea nu sunt bune..dar totusi sunt ceva hormoni..daca va intereseaza cum se numesc si nu vreti sa mai datzi o fuga la ginecolog imi spuneti si o intreb eu pe mama Smile

alina_faberlic
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 21/05/2007
Mesaj Trimis: Mar 05 22, 2007 11:34 am
    Titlul subiectului:

Alinta a scris:
Eu trebuie sa recunosc ca in urma administrarii cu anticonceptionale, o schimbare (nu mare) s-a observat in evolutia sanilor, adica ca sa vorbesc mai putin academic (nu sunt la medicina Laughing ) s-au marit putin sau cel putin sunt mai fermi. Cand fac pauza se observa.

Da, si eu am observat o schimbare, dar.. mie mi s-au micsorat putin. observ ca majoritatea fetelor spun k de la anticonceptionale marimea bustului a crescut putin. Inseamna ca eu sunt ghinionista la care s-a intamplat exact invers Sad

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mar 05 22, 2007 5:53 pm
    Titlul subiectului:

Nu am mai auzit niciodata sa ti se micsoreze sanii.Nu cred ca exista asa ceva.Esti prima fata pe care o aud ca a patit asa ceva si mai ales de la anticonceptionale.Cred ca doar ti se pare tie.Poate ai slabit tu un pic si ai impresia ca si sanii iti sunt mai mici.

alina_faberlic
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 21/05/2007
Mesaj Trimis: Mar 05 22, 2007 8:44 pm
    Titlul subiectului:

Da, ai dreptate, am si slabit cand am inceput sa iau anticonceptionale. Desi continuam sa mananc normal( iar eu mananc destul de mult, si bogat, mai ales seara), de cand am inceput sa iau aceste pastile, am inceput sa slabesc. La un moment dat chiar ma intrebam daca nu o sa ajung subnutrita.. dar am dat jos vreo 7 kilograme, dupa care m-am stabilizat. insa din pacate asta s-a vazut mai ales la bust...

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mar 05 22, 2007 9:17 pm
    Titlul subiectului:

Ai avut noroc ca ai slabit,asta in cazul in care nu te deranjeaza,la mine efectul a fost exact invers,mi-au facut pofta de mancare,nu am avut nici o retinere sa manac tot ce mi-a dorit sufletul si m-am ingrasat.Nu mult, dar suficient cat sa ma derajeze.

tigrisor
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 29/05/2007
Mesaj Trimis: Mar 05 29, 2007 8:06 am
    Titlul subiectului:

t_dulcika a scris:

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 3 din 21
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4 ... 19, 20, 21  Urmatoare

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum