Utilizator Mesaj

Pagina 1 din 12
Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Urmatoare

Du-te la pagina :

ruby
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 23/11/2005
Mesaj Trimis: Dum 12 18, 2005 2:18 pm
    Titlul subiectului: Ce tari ati vizitat?
Raspunde cu citat (quote)

Pe unde ati umblat??ce tari ati vazut ?/ce v-a impresionat mai mult?/
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

yannah
Moderator
Moderator
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 01/08/2004
Mesaj Trimis: Dum 12 18, 2005 5:17 pm
    Titlul subiectului:

Rusia-femeile, Bulgara-Sofia e fenomenala noaptea,Grecia-plaja,Italia-barbatii,spania-Barcelona,Franta-Parisul si Lyon...mmm Ungaria-Iubesc Budapesta in general:)...

Si Cehia(traficul)...Slovacia(centrul istoric), Austria partiile si Viena pentru shopping.

Ultima modificare efectuata yannah la Lun 10 22, 2007 6:26 pm, modificat de 2 ori in total

ruby
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mie 12 21, 2005 12:33 pm
    Titlul subiectului:

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes wow si am o intrebare pentru tine ...Yannah.De ce te-au impresionat femeile in Russia???

yannah
Moderator
Moderator
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Joi 12 22, 2005 1:11 am
    Titlul subiectului:

Pentru ca sunt reci, ambitioase si frumoase.Ma rog si eu am sange de rusoaica in mine da nu si calitatile astea:|
Am stat 2 luni intr-un orasel din vest, cu 6 femei in aceeasi casa.Superbe, cu o raceala care pe mine ma innebuneste...si nu stiu dar am rams socata de naturaletea aia glaciala.

ruby
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Vin 12 23, 2005 11:50 am
    Titlul subiectului:

si eu am avut parte sa locuiesc cu rusoaice ...intr-adevar sunt foarte frumoase dar nu pot spune ca mi-au lasat impresia de persoane foarte reci..unele da altele nu dar comunicarea era grea intre noi,datorit faptului ca ele nu prea vb engleza iar eu rusa nu stiu....nu cred totusi ca sunt foarte diferite de noi.Poate depinde si din ce oras sunt,din Rusia ca tara e destul de mare....

electra
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 28/12/2005
Mesaj Trimis: Mie 12 28, 2005 6:20 pm
    Titlul subiectului:

paote erau reci din cauza ca nu puteati comunica. rusoaicele sunt de gasca si daca te intelegi bine cu ele n-ai cum sa te plictisesti...
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului

yannah
Moderator
Moderator
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mie 12 28, 2005 7:14 pm
    Titlul subiectului:

NUNUNU....Nu raceala in prietenii...chiar sunt de gasca si foarte nebune tipele...Dar pur si simplu daca nu le cunosti par foarte reci, dar o raceala fara ipocrizie, ci una naturala.mmm..prea greu de explicat:)

forever21
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 27/12/2005
Mesaj Trimis: Vin 12 30, 2005 2:49 pm
    Titlul subiectului:

Sunt total de acord cu Barcelona Smile its my favorite city in the whole wide woooorld! HEH Smile Pai.. In Instanbul oamenii sunt tare draguti.. (desi aproape am fost violata si furata Smile ).. Italienii sunt mult prea lenesi.. ma rog.... europa, we know. cel mai mult mi-a placut Sri Lanka, am fost dupa tsunami.. era si prima data cand am iesit din Europa (exceptand Turcia), si a fost o exp taare interesanta.. cel mai mult mi-au placut oamenii, si cat de bine au trecut peste ce s-a intamplat, si cum gandeau... da..

electra
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mar 01 03, 2006 7:48 pm
    Titlul subiectului:

turcii nu-mi plac. si eu am tras o spaima sora cu moartea pe vapor cand ma intorceam de pe Rodos. timp de 20 de ore m-a urmarit un tip ca-mi era frica sa ma plimb pe vapor. a trebuit sa stau lipita de canapea tot acest timp.

ruby
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mie 01 04, 2006 12:38 pm
    Titlul subiectului:

am o prietena care a stat mult in Turcia.A ramas profund impresionata de ei,ea spune ca sunt cei mai draguti oameni din lume.. Rolling Eyes .Eu am o oroare pt. ei nu stiu de ce.Fratele meu e stabilit acolo de 5 ani si sta intr-un cartier mai naspa .....mi-a povestit multe de ei...hmmmm,poveste lunga

electra
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mar 01 10, 2006 4:30 pm
    Titlul subiectului:

turcu tot turc ramane, daia e si vorba "dc te grabesti?vin turcii?" se stie ca de turc tre sa fugi.... Razz

dar asta e, fiecare popor are atat trasaturi bune cat si nu prea....

De exemplu, in multe tari se considera ca
- romanul este tigan sau hot Sad
- rusul este betiv sau jegos
- englezul este nesimtit si needucat
- albanezul este criminal....

si asta din cauza ca s-au confruntat de mai multe ori cu aceste probleme si deja le e pusa stampila in frunte.

marinik
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 17/01/2006
Mesaj Trimis: Vin 01 20, 2006 2:50 pm
    Titlul subiectului: unde am calatorit

wow yannah Shocked e super grozav! ce minunat k ai te-ai plimbat prin atat de multe locatii Smile
eu am vizitat Paris 1999-2000 revelionul mileniului
a fost super cool Wink
and England unde vreau sa ma mut Laughing Wink
ce m-a impresionat? Rolling Eyes hmmm tough decision
Ei bine.... in Franta m-au impresionat minunatele tablouri din Luvru, privelistile minunate (ptr ca desi era iarna totul era verde), minunatele castele de pe Valea Loirei apropos am vizitat doar 3 din 300 Smile
si in domeniul domestic Laughing m-a uimit cat de mica poate fi o masa de 4 persoane in Franta!!! Laughing ptr ca deh Parisul este un loc superpopulat si fiecare particica de loc trebuie valorificata adik sa scoata profit Wink
si deasemeni m-a uimit cate locatii farmacii si Braserii se gasesc in Paris, aproape la fiecare colt de strada...
cat despre Anglia... well subiectul acesta trebuie dezvoltat mai pe amplu...
asha cum spunea electra mai sus
apropos de etichetele care ni se pun... nashpa
si aia cu englezu ca e nesimtit si needucat...lol Rolling Eyes
nu stiu de unde au scos-o pe-asta k eu am intalnit doar lume civilizata Smile
si am stat ceva pe-acolo
eu tocmai voiam sa spun ca m-a uimit politetea lor!!!
chiar si intr-un magazin ...intri dai buna-ziua, ti se raspunde... te duci cumperi, ajungi la casa, platesti, iti dau restul (pana la ultimul pence!) spui thanks , ei spun thank you!
Ha, ha, ha! tocmai mi-a trecut prin gand ca n-o sa avetzi rabdarea de a citi tot Razz
PS: ce m-a uimit mai tare in vara anului trecut la Londra a fost ca te plimbai prin oras si nu gaseai un cos de gunoi... si ziceam in gandul meu ... ce naiba! si in Bucuresti mai gasesti un cos (*chiar dak este plin) la 50 m. Aveam un pahar gol de suc in mana si cautam un cos (deh ca orice om civilizat!)si cautam si cautam... la un moment dat intru intr-un magazin si intreb o vanzatoare lol ! *asta dupa ce batusem juma' de oras Laughing si ea mi-a raspuns sa il las afara pe trotuar, fatza mea exprima cam asha Shocked
dar tipa m-a luminat Idea dupa bombardarile care avusesera loc nu mai erau permise in centrul Londrei nici un fel de cosuri, tomberoane etc.
Anyway e mishto sa calatoresti peste hotare vezi locuri noi, culturi noi, muzee cu opere de arta ptr care spui ca merita toti banii!
ps din nou! hai ca v-am plictisit destul!

electra
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Vin 01 20, 2006 4:08 pm
    Titlul subiectului:

n-am fost in anglia. poate sunt primitori si politicosi. eu ma refer la englezii-turisti. peste tot unde se duc fac tot felul de porcarii. si spun asta din proprie experienta. un exemplu ar fi pe vapor, nu aveam camera noastra, era cu saloane mari si cu canapele. mi-am lasat puloverul pe canapea(pe locul meu Exclamation ) si cand m-am intors statea unu intins cu picioarele peste el(si nu s-a descaltat Shocked ). altu vine si pune fata in locul ala. dupa parerea mea toata lumea civilizata se descalta...
Un alt exemplu: se uitau sub fustele soldateilor din fata parlamentului Grecie; dar referitor la asta am auzit ca au turnat si bere pe capul lor, stiind ca soldatii nu au voie sa se miste.

so?

naty
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 18/11/2005
Mesaj Trimis: Lun 02 06, 2006 4:02 pm
    Titlul subiectului:

Eu n-am fost in nici o tara straina,nici macar pasaport nu am,si cine stie daca o sa merg vreodata pe undeva...
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj

electra
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Vin 02 24, 2006 12:48 am
    Titlul subiectului:

nu plange, va veni momentul Wink
Raspunde la subiect
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore