| Utilizator | Mesaj |
|
yannah Moderator
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 01/08/2004
infometare.2 kg in 5 zile. |
|
tweety21 Moderator
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 15/07/2005
Nu e bine ca te-ai infometat pentru ca asa slabesti imunitatea organismului . pupici |
|
tweety21 Moderator
cea mai buna dieta,dupa parerea mea, este dieta disociata pe care o sa o inerc si eu pt ca verisoara mea a slabit cu ea 20 de kg |
|
electra Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 28/12/2005
nu va recomand infometare. la inceput poate o sa rezistati dar cu timpul apar si efectele negative. eu am probleme serioase cu stomacul si dak nu pot sa manac la timp e nasol. _________________ Nu lua viatza in serios, oricum nu vei ieshi viu din ea
|
|
tweety21 Moderator
Parerea mea este ca ar fi bine ca atunci cand vrei sa te apuci de dieta sa te duci la un nutritionist si sa vezi ce este mai bun pentru tine. |
|
emilia20 Veteran
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 19/02/2006
eu am slabit 12 kg in 2 saptamani..fara sa tin nici o dieta... nu am mancat aproape nimic in cele 2 saptamani...tigarile si cafea reprezentau cele 3 mese zilnice...nu am vrut eu sa slabesc dar am slabit fara sa vreau din cauza unei depresii:-( |
|
Alinta Mamica moderator
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/11/2005
Nu e recomandat sa slabesti asa, pentru ca tigarile si cafeaua pe langa raul care ti-l fac, iti distrug si stomacul. Speram ca ai trecut de depresie si ti-ai reluat viata la normal! _________________ http://soultosoulphotography.blogspot.com/ |
|
emilia20 Veteran
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 19/02/2006
da,am trecut de depresie...stiu ca tigarile si cafeaua au un efect malefic asupra organismului...dar atunci nu simteam nevoia sa mananc nimic.... |
|
Alinta Mamica moderator
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/11/2005
Asta e foarte bine, ma bucur ca esti OK acum! _________________ http://soultosoulphotography.blogspot.com/ |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |