Utilizator Mesaj

Pagina 15 din 15
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3 ... 13, 14, 15

Du-te la pagina :

specialbody
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 01/05/2010
Mesaj Trimis: Sam 05 01, 2010 11:52 am
    Titlul subiectului: Dieta Rapida
Raspunde cu citat (quote)

La inceput am incercat metoda infometarii care a dat roade.. dar apoi au aparut problemele .. inceput de gastrita, litiaza biliara, probleme cu ficatul si chiar am devenit anemica. Recent am incert o dieta cu care am slabit 15 kg iar apoi nu am mai pus deloc. Iti pot recomanda sa intri pe http://specialbody.net/cum-sa-slabesti-10-15kg-fara-sa-te-mai-ingrasi si sper ca o vei incerca . Razz
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/02/2006
Mesaj Trimis: Joi 06 24, 2010 9:22 pm
    Titlul subiectului:

Eu nu am tinut niciodata o cura adevarata,dar fiindca una din fete(Comyna la tine ma refer)intreba de diete mi-am amintit ca am tot vazut pe net o dieta cu pepene rosu.
Sa nu ziceti c-am ramas blocata cu pepenele dar e o metoda de slabire.
Mananci pepene rosu si te simti satula o perioada buna din zi.Mananci cat vrei ca nu ingrasa si repet,e si sanatoasa.
Eu zic ca merita incercat.

absolutep0wer a scris:
Cu cat au loc mai multe studii pe seama ei, cu atat medicii si cercetatorii se conving ca aceasta este "calea cea dreapta". Este vorba, bineinteles, despre dieta mediteraneana.

Ce mancam si ce bem la Mediterana

Fructe si legume
Fa-ti plinul cu antioxidantii continuti in fructe si legume! Sunt adevarati gardieni ai tineretii, lupta cu radicalii liberi si ne pastreaza inima sanatoasa. Pregateste-ti o masa delicioasa dintr-o salata cu ardei rosii, bucatele de piept de pui si seminte de floarea soarelui. Sau poate ca preferi un desert racoritor format din fructe inghetate…

Pestele
Din el obtinem proteinele si acizii grasi Omega 3, esentiali pentru o inima sanatoasa, dar si pentru o piele frumoasa sau un par stralucitor. Formeaza-ti un obicei santos din a inlocui cu peste cel putin doua mese de carne, pe saptamana. Cel mai indicat este sa il prepari la cuptor, la gratar sau in saramura cu ulei de masline.

Fasole
Toate varietatile de fasole reprezinta surse excelente de proteine, vitamine, minerale si fibre, fara a fi si bogate in grasimi. Include orice soi de fasole in preparatele tale, inclusiv in salate si vei obtine o mancare delicioasa, satioasa si bogata in fibre care favorizeaza digestia.

Condimente si mirodenii
Oregano, busuioc, rozmarin, usturoi, piper, chilli, cuisoare, nucsoara, scortisoara, orice condiment sau mirodenie ai alege, cu siguranta ca fiecare isi va gasi locul intr-un fel de mancare pe care il prepari. Pe langa aroma deosebita si gustul inconfundabil pe care il ofera mancarii, toate aceste "minuni" aduse din toate colturile lumii si comercializate de mii de ani, sunt bogate in antioxidanti. Mai exact, o jumatate de lingurita de oregano contine aceeasi cantitate de antioxidanti ca si trei cesti de spanac.

Nuci si seminte
Bogate in antioxidanti, nucile si semintele reprezinta in acelasi timp si o sursa pretioasa de grasimi monosaturate, cu efect de stabilizare al glicemiei si de intretinere a senzatiei de satietate. Din pacate, sunt si bogate in calorii, astfel incat, se recomanda consumul lor intre mese, pe post de gustare (cantitatea recomandata este cat iti incape in palma). Foarte bine sa asorteaza in salate (salate verzi cu seminte de floarea-soarelui, in deserturi cu migdale sau fistic) sau ca si garnituri (alune servite cu legume innabusite sau alune de padure cu cereale integrale).

Uleiuri sanatoase
Grasimile monosaturate aflate in uleiul de masline sau in alte uleiuri precum alune, canola, susan, alune de padure, ulei de struguri, reprezinta drumul cel mai scurt catre o inima sanatoasa. Pentru ca o singura lingurita contine 120 de calorii, este recomandat sa folosesti maxim o lingurita pentru o salata si sa nu depasesti limita de 5 lingurite pe zi.

Cereale integrale
Nu pleca din start de la ideea ca ingrasa, pentru ca lucrurile nu stau chiar asa. Cerealele integrale sunt obligatorii intr-un regim de viata sanatos, fiind o sursa importanta de vitamine, minerale si proteine. Produsele din cereale care au culoarea alba au trecut prin mai multe procese pentru a dobandi acest aspect, insa in limbajul nutritional asta inseamna ca au fost vaduvite de "darurile" initiale. Pe deasupra, cerealele integrale regleaza nivelul zaharului din sange. Cei care vor sa manance sanatos si sa isi pastreze silueta nu sunt sfatuiti sa consume mai mult de o ceasca de cereale pe zi.

Ultima modificare efectuata de catre havena la Joi 08 12, 2010 5:01 pm, modificat de 1 data in total
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj

gabriella30
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 22/07/2010
Mesaj Trimis: Joi 07 22, 2010 2:39 pm
    Titlul subiectului:

eu am citit pe internet ca eximia este foarte bun pentru slabire intensiva.oricum suna atractiv sa mergi la salon si sa slabesti cu eximia vreo 10 kilograme in 2 luni

doryss19
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 05/08/2011
Mesaj Trimis: Vin 08 05, 2011 2:47 pm
    Titlul subiectului:

salutare . . . am citit aici mesajele despre sucul de portokale . . atunci kind bei sukul de portokale glucoza nimereshte in singe foarte repede shi atunci organismul arunca o kantitate enorma de insulina ceea ce are un efect kit de kit stresant pu noi . . insa atuci kind maninci insashi fruktul glucoza nimereshte in singe treptat ceea ce permite aruncarea moderata a insulinei shi atunci totul e in regula . organismul nu se mai autodistruge din kauza greshelilor noastre

andreeaiovici
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 29/03/2011
Mesaj Trimis: Joi 09 01, 2011 1:23 pm
    Titlul subiectului:

Eu sunt foarte multumita de metoda mea de slabire si ca nu trebuie sa ma infometez ca sa pot scapa de kg. Mi s-a recomandat Aloe Slim Day&Night, un supliment 100% natural care spre deosebire de alte metode chinuitoare de a slabi, m-a ajutat sa scap de 7 kg in 3 luni. Ma simt foarte bine de cand folosesc Aloe Slim si il recomdand cu incredere mai ales pt fanele produselor naturiste!

iulia97
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 27/08/2010
Mesaj Trimis: Vin 09 02, 2011 2:49 pm
    Titlul subiectului:

Si eu am pus vreo 10 kg anul asta ..am avut examenul de admitere la liceu si eram cam stresata.. si mi se facea foame si nu mai zic Sad acum inainte de liceu as vrea sa tin cateva diete disociate si sper sa dea roade Smile

http://***.sweetheart-woman.blogspot.com/
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger

denisa_mada
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 23/09/2011
Mesaj Trimis: Vin 09 23, 2011 3:57 pm
    Titlul subiectului:

a slabit cineva dintre voi?Very Happy...o mica dif acolo?Very Happy
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului

laura45
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 05/06/2008
Mesaj Trimis: Vin 10 14, 2011 9:55 pm
    Titlul subiectului:

eu am mancat o luna si vreo 13 zile numai legume si fructe, fara prajeli, fara sucuri acidualte sau zahar. foloseam zaharina daca cumva beam cafea dar oricum beau foarte rar si nu prea a fost nevoie. am slabit 6 kg 400 si ma simt foarte. am citit pe un site ca este important ca atunci cand vrem sa slabim sa ne schimbam si metabolismul ca rezultatele sa fie de durata si cred ca este adevarat. voi ce credeti?
http://lenjerieintimaonline.org
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului

ajutorab
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 07/11/2011
Mesaj Trimis: Lun 11 07, 2011 8:42 pm
    Titlul subiectului:

Practic orice metoda care nu va infometeaza, care va asigura diversitatea alimentara si care contine 3 mese si 2-3 gustari este buna. Un plan general de masa presupune:

Pentru cei mai multi oameni, piramida nutritionala poate fi folosita ca ghid general. Se incurajeaza:
• alegerea fainurilor si cerealelor integrale, in loc de cele rafinate
• zilnic o portie de nuci si boabe
• zilnic fructe si legume de 4-5 culori diferite
• unt din lapte (nu margarina) si uleiuri vegetale presate la rece, in special cel de masline
• proteine diverse din surse cat mai diverse, atat animale, cat si vegetale, peste in special de apa rece (pentru Omega 3), oua, soia; proteinele vegetale sunt incomplete si trebuie suplimentate cu nuci si seminte cat mai diverse
• nu se incurajeaza veganismul, pentru ca risca sa devina o dieta incompleta

Marimea portiilor este cel mai bine determinata de senzatiile de foame si satietate. Un bun inceput ar fi sa aveti la fiecare masa:
• 1 portie de proteine (de ex. oua, carne, peste, soia, lactate)
• 1 portie carbohidrati complecsi (paine, paste, orez sau cereale integrale, boabe ca fasolea, soia, naut, linte, cuscus, etc),
• 1 portie grasimi (unt, maioneza, uleiuri, etc.)
• si un fruct sau legume

Zilnic :
• 3 portii de lactate (lapte, branza, iaurt) sau 1000mg calciu
• Un supliment de multivitamine (care sa contina 100% necesarul zilnic recomandat, inclusiv vit D3) si minerale
• Ceva dulce cand doriti, ca sa evitati sentimentele de abstinenta, care pot fi urmate de supraalimentare si compensare

Ce inseamna 1 portie?
• 1 portie de proteine solide, carbohidrati complecsi, fruct sau legume este cantitatea care poate fi tinuta in palma
• 1 portie de proteine lichide (lapte, iaurt) este de 200-250 ml
• 1 portie de grasimi este o lingurita

Pentru gustari se recomanda:
• un fruct/ un carbohidrat complex /legume + proteine
• o mana de seminte sau nuci diverse (contin de toate)
Mancati cat mai divers! Diversitatea este sanatate. Daca observati ca va limitati sa mancati numai un grup mic de alimente, s-ar putea ca ceva sa fie in neregula.

ajutorab
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 07/11/2011
Mesaj Trimis: Lun 11 07, 2011 8:45 pm
    Titlul subiectului:

De exemplu:
1. Mic dejun: o ceasca de cereale integrale si iaurt slab.

Gustare: doua mere mici (marul contine fibre solubile, care scad colesterolul).

Pranz: piept de pui la gratar cu rozmarin, o salata de varza si de morcov, cu patrunjel si cu o lingurita de ulei din samburi de struguri.

Gustare: un pumn de nuci (contin uleiuri sanatoase) sau o ceasca de capsuni (bogate in vitamina C, un puternic antioxidant).

Cina: salata cu ton din salata verde, ton din conserva sau proaspat, rosii, ceapa, asezonata cu ulei de masline extravirgin si cu lamaie. Poti inlocui tonul cu sardina. Pestele oceanic contine acizi grasi Omega 3, care scad nivelul colesterolului.

Puteti vedea mai multe propuneri pe http://anorexie-bulimie.ro/forum/viewtopic.php?f=41&t=101

sarpe_ssss1977
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 21/11/2011
Mesaj Trimis: Lun 11 21, 2011 8:12 pm
    Titlul subiectului:

am 34 ani , 1, 75 si 54 kg.
nu am tinut niciodata o cura, o anumita dieta, am mancat tot ce mi am dorit , dar in schimb in fiecare seara macar 35 minute , fac ceva exercitii in special abdomene deoarece mi-a ramas burtica de la sarcina.

alexandraandreea
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 23/03/2011
Mesaj Trimis: Lun 05 21, 2012 4:55 pm
    Titlul subiectului:

Fetelor, vine vara!!! Imbratisati sezonul estival apeland la cele mai tentante pachete si produse pentru o slabire armonioasa, echilibrata si sanatoasa. http://***.slabut.ro te ajuta sa scapi de problemele cauzate de greutatea corporala excesiva, de celulita inestetica, dobandind o silueta atragatoare si un corp sanatos! Rezultatele vor fi cu adevarat uimitoare!
http://***.slabut.ro 0730.410.783
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 15 din 15
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3 ... 13, 14, 15

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum