| Utilizator | Mesaj |
|
vectorialpx Veteran
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 11/02/2008
Daca face mancare, poate sa ramana imbracata E clar ca fiecare are parerea lui referitor la video-chat Cine vrea s-o faca n-o sa se opreasca in urma unui post de pe forum si, cine e impotriva n-o sa-si schimbe conceptiile acum. Nu stiu daca sa zic ca e imoral... dar e urat. E imoral sa ai 2 copii care mor de foame si sa platesti o duduie ca sa ti se dezbrace-n monitor. Asta da, e imoral... pentru ea nu prea e, ca-si ia niste bani care nu-s furati si, daca stie sa-l fraiereasca bine, nici nu se dezbraca [mai greu..] Pe de alta parte... e aiurea, foarte aiurea. Sa mergi pe strada sa se uite altii la tine "uit-o p-aia!" Depinde de conceptii. _________________ galerie foto . my blog
|
|
deea_01 Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 03/06/2010
Titlul subiectului: aparentele insala,in ambele sensuri ale discutiilor Voi fi destul de la obiect:fac videochat de destul de mult timp pentru a spune ca cel mai important lucru este locul unde alegi sa lucrezi.Fiecare detaliu conteaza,raportat la castigurile insumate.Mi-am asigurat un trai mai mult decat decent in conditii de lux si zona centrala.Un alt factor este colectivul,lucrez la un studio exclusiv pentru fete,intr-o atmosfera placuta si discutii deschise.Decor extraordianr care niciodata nu a trecut neobservat,lucru ce m-a ajutat la fidelizarea membrilor. fetelor,cele care sunteti interesate,putem discuta pe larg la id de messenger jasmin69team. Mentionez ca studioul este in Bucuresti |
|
vectorialpx Veteran
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 11/02/2008
ai si tu dreptate, insa eu consider ca cei care au probleme sociale, ar trebui sa le rezolve, in loc sa fuga de ele. Adica, e mult mai util sa vorbesti cu un psiholog, care stie ce-i in dibla ta, dupa care sa-ti faci curaj sa abordezi o fata in carne si oase [mai mult care, mai mult oase... dupa gusturi], decat sa iti freci pantalonii in fata monitorului. Eu cred ca cei care au problemele sociale despre care zici tu si au si bani, sunt si destul de redusi, din moment ce li se pare normal sa plateasca o tipa care le vorbeste si le arata un crac in loc sa mearga la un salon de masaj (de exemplu) - ca sa nu zic "la cu*ve". Eu nu sunt deacord pentru ca, pe langa fraierii care arunca bani si sunt adevarati "pierde-vara", mai sunt si cei care au familii si copii, pe care i-a prins flama la nu-stiu-ce tipa din monitor si, in loc sa duca mancare la copii, se holbeaza si lasa copiii fara mancare. Daca toti clientii ar fi copii de bani gata sau tipi care sunt anti-sociali si vor sa converseze si, vor sa-si exerseze modul de a aborda o fata atunci chiar as fi de acord, ar fi o practica ce ajuta oamenii. Dar, cred ca stii mai bine ca mine ca nu e asa... Afacerea e "de multi bani" si, avand in vedere ca e un ban cinstit, nu am nimic de spus impotriva voastra... ci impotriva retarzilor inconstienti bine, daca as fi fata, nu as practica asta niciodata... am scris motive in posturi anterioare _________________ galerie foto . my blog
|
|
darknet Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 07/07/2010
wtf! |
|
dianaciucium Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 16/10/2008
Putine sunt persoanele cu care am reusit vreodata sa discut acest subiect. “Degetul in cur” nu este tocmai tema de discutie preferata la masa cu prietenii! Si totusi, multi practica bagarea degetului in gaura neagra, plina, uneori, de surprize neasteptate, placute pentru unii si neplacute pentru altii. Continuarea ... _________________ Nu as renunta nici pentru o secunda sa fiu Femeie! ***.donnablog.ro |
|
maciobosu Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 08/10/2011
ofer serviciu videochat cu comision de 80%..pentru mai multe detali intrati pe id ............................... ..multumesc anticipat |
|
pleasurelandstudio Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 27/11/2011
Titlul subiectului: Oferim colaborare pentru doamne si domnisoare in domeniul ad Avantaje: • Nu trebuie sa lucrezi pe website-uri cu FREE Chat. • Poti lucra de acasa sau din locatiile noastre. • Oferim training gratuit si suport tehnic (personal feminin) • Clientii nostri platesc INAINTE de a te vedea. • Nu este nevoie sa te dezbraci sau sa faci nimic din ceea ce nu-ti place. • Asiguram confidentialitate maxima, putem bloca accesul oricarei tari doresti. • Program de lucru super flexibil. Procentaj de plata si castiguri foarte bune. • Prima luna de proba, platita in totalitate. Cerinte: Varsta minima 18 ani, aspect fizic ingrijit, cunostinte minime PC, SERIOZITATE. Vei lucra intr-o atmosfera relaxata alaturi de o echipa vesela si prietenoasa. Nu e genul tau de job? Pentru fiecare prietena recomandata iti platim un bonus financiar foarte atractiv! Suna acum la nr. 0766.6XXXXXXXX – |
|
girsl24live Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 17/01/2012
Cel mai nou site de videochat, catiga mai mult de 2000 euro lunar cu doar un calculator si un webcam , si poti alege din ce tari vrei sa ai vizitatorii , se pot bana anumite tari , ***.girls24live.com ne puteti contacta pe support sau pe id: sgirlslive |
|
girsl24live Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 17/01/2012
girls24live.com aici va puteti face cont de perfomer , si se pot bana toate tarile care vreti e si super ok situl |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Nu puteti descarca fisiere din acest forum |