Utilizator Mesaj

Pagina 8 din 8
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Du-te la pagina :

tzucalexa
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/02/2009
Mesaj Trimis: Mie 11 18, 2009 9:22 am
    Titlul subiectului:
Raspunde cu citat (quote)

hei vector fetele astea au experienta nu ca noi...in 23 de secunde se si dezbraca se si joaca, face si o oala de mancare si citeste si un tratat de psihologie Razz
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

vectorialpx
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 11/02/2008
Mesaj Trimis: Mie 11 18, 2009 3:31 pm
    Titlul subiectului:

Daca face mancare, poate sa ramana imbracata Razz sa economiseasca timp, sa iasa mancarea buna. Asa, daca se si dezbraca in timpul asta poate lipeste clatita de tavan Laughing

E clar ca fiecare are parerea lui referitor la video-chat Very Happy
Cine vrea s-o faca n-o sa se opreasca in urma unui post de pe forum si, cine e impotriva n-o sa-si schimbe conceptiile acum.

Nu stiu daca sa zic ca e imoral... dar e urat. E imoral sa ai 2 copii care mor de foame si sa platesti o duduie ca sa ti se dezbrace-n monitor. Asta da, e imoral... pentru ea nu prea e, ca-si ia niste bani care nu-s furati si, daca stie sa-l fraiereasca bine, nici nu se dezbraca [mai greu..]

Pe de alta parte... e aiurea, foarte aiurea.
Sa mergi pe strada sa se uite altii la tine "uit-o p-aia!"
Depinde de conceptii.

deea_2007_girl
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 16/11/2009
Mesaj Trimis: Mar 12 08, 2009 2:50 am
    Titlul subiectului: fiecare intelege ce vrea?

dragele mele,javascript:emoticon('')cred ca am fost inteleasa total gresit...in momentul in care am zis<bosorogi> m-am referit in general.nu sunt nici ipocrita dar nici cinica.consider ca arat bine...nu sunt grasa,nu sunt dorita numai de bosorogi,dar nu asta e ceea c conteaza,ca nu am venit aici sa insir toate astea.am venit doar sa zic ca eu am o facultate de terminat,si nu pot face altceva la varsta asta care sa imi permita sa am si un banutz si sa am si timp de invatat.cred ca nu ati priceput o chestie...nu are cine sa ma aratae cu degeul pe strada ptr ca romania nu are acces la site-urile pe care lucrez...si doi la mana...tebuie sa ai si <papagal> pentru ca in free sa vb cat de cat putin si in privat sa tragi de timp...sunt multe,iar cele care si-au imaginat ca eu sin primele 23 d secunde se dezbraca s inseala amarnic.javascript:emoticon('')

si app....javascript:emoticon('')ce t face pe tine sa crezi k eu ma masturbez in fata bosorogilor? ti-am zis...nu numai cu corupul se fac bani in videochat...ci u mintea mai mult.e foarte logic...daca toate s-ar dezbraca in 15 secunde omu a vazut c a vrut si iese...nu mai are nici un interes...dar intr-adevar...la videchat vin foarte multi barbati care nu sunt in stare sa isi gaseasca o iubita,sotie in viata reala...sau sunt prea timizi sau pur si simplu asa vor ei.asta nu inseamna ca modelele de la videochat sunt niste urve care fac numai c vor ei.ei au nevoie de atentie...de cat mai multa atentie.de aceea conteaza foarte mult vorba luuuunga.

si ce zicea o domnisoara mai inainte..javascript:emoticon('').ca nu sunt in stare sa imi gasesc un tip in rea life care sa s joace cu mine....eu la job nu ma joc cu mine...! asta nu s intelege. sunt multe.....javascript:emoticon('')

am iubit,sunt logodita,sunt fericita...si nu voi continua cu asta pana la adanci batraneti...!

fiecare are dreptul la o opinie...!nu se poate ca toti sa fie pro si ali javascript:emoticon('Hi ya!')contra...o seara buna![b][i][u]

prostudio
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 14/04/2010
Mesaj Trimis: Vin 04 16, 2010 5:28 pm
    Titlul subiectului:

"Nu asta e problema, ca am rabdare. Problema e ca majoritatea nici macar NU se dezbraca pana la urma. "

Sunt 2 tipuri de video chat. Adult si non adult. In conditiile in care Esti inscris/inscrisa la adult esti obligat/a sa te dezbraci in momentul in care intri in privat.
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger

comyna
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 14/02/2010
Mesaj Trimis: Joi 04 22, 2010 1:55 pm
    Titlul subiectului:

hmmm stiu ca e mai veche discutia dar am nimerit si eu pe aici,si putin indignata de ce am citit, zic doar atat...nu poti face orice pt bani...nu mai fiti sclavul banului,de acord...sunt oameni care intr adevar nu au, dar majoritatea sunt cinstiti cu ei si cu sufletul lor, nu jicnesc, nu ma adresez nimanui de aici,am simtit doar sa va zic asta

prostudio
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 14/04/2010
Mesaj Trimis: Lun 04 26, 2010 11:33 am
    Titlul subiectului:

unik a scris:
Video-Chatul asta e o porcarie...
Chemi o fata, o filmezi...
Si tu iti faci un ID de fata...
Si prinzi prosti pe internet (in ziua de azi sunt la greu)
Le dai, ca deh... Ei sunt dispusi sa plateasca oricat...
Ca sa o vada pe una cum se dezbraca pe camera si cum isi mangaie picioarele...
In fine...

Lucrurile nu sunt cum par la prima vedere. Acei "prosti" de care vorbesti tu sunt persoane care au probleme din punct de vedere social, sau care sunt prea timizi sa poarte o conversatie cu o fata in viata reala. so... nu este cazul sa intri in discutie in necunostinta de cauza.

Smile
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger

deea_01
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 03/06/2010
Mesaj Trimis: Joi 06 03, 2010 4:44 pm
    Titlul subiectului: aparentele insala,in ambele sensuri ale discutiilor

Voi fi destul de la obiect:fac videochat de destul de mult timp pentru a spune ca cel mai important lucru este locul unde alegi sa lucrezi.Fiecare detaliu conteaza,raportat la castigurile insumate.Mi-am asigurat un trai mai mult decat decent in conditii de lux si zona centrala.Un alt factor este colectivul,lucrez la un studio exclusiv pentru fete,intr-o atmosfera placuta si discutii deschise.Decor extraordianr care niciodata nu a trecut neobservat,lucru ce m-a ajutat la fidelizarea membrilor.

fetelor,cele care sunteti interesate,putem discuta pe larg la id de messenger

jasmin69team.

Mentionez ca studioul este in Bucuresti

vectorialpx
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 11/02/2008
Mesaj Trimis: Joi 06 03, 2010 5:14 pm
    Titlul subiectului:

Citat:
Lucrurile nu sunt cum par la prima vedere. Acei "prosti" de care vorbesti tu sunt persoane care au probleme din punct de vedere social

ai si tu dreptate, insa eu consider ca cei care au probleme sociale, ar trebui sa le rezolve, in loc sa fuga de ele. Adica, e mult mai util sa vorbesti cu un psiholog, care stie ce-i in dibla ta, dupa care sa-ti faci curaj sa abordezi o fata in carne si oase [mai mult care, mai mult oase... dupa gusturi], decat sa iti freci pantalonii in fata monitorului.

Eu cred ca cei care au problemele sociale despre care zici tu si au si bani, sunt si destul de redusi, din moment ce li se pare normal sa plateasca o tipa care le vorbeste si le arata un crac in loc sa mearga la un salon de masaj (de exemplu) - ca sa nu zic "la cu*ve".

Eu nu sunt deacord pentru ca, pe langa fraierii care arunca bani si sunt adevarati "pierde-vara", mai sunt si cei care au familii si copii, pe care i-a prins flama la nu-stiu-ce tipa din monitor si, in loc sa duca mancare la copii, se holbeaza si lasa copiii fara mancare.

Daca toti clientii ar fi copii de bani gata sau tipi care sunt anti-sociali si vor sa converseze si, vor sa-si exerseze modul de a aborda o fata atunci chiar as fi de acord, ar fi o practica ce ajuta oamenii.

Dar, cred ca stii mai bine ca mine ca nu e asa...

Afacerea e "de multi bani" si, avand in vedere ca e un ban cinstit, nu am nimic de spus impotriva voastra... ci impotriva retarzilor inconstienti

bine, daca as fi fata, nu as practica asta niciodata... am scris motive in posturi anterioare

darknet
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 07/07/2010
Mesaj Trimis: Mie 07 07, 2010 4:17 pm
    Titlul subiectului:

yannah a scris:
am citit de curand un reportaj despre video-chatul din romania.Il scrisese o tipa care facuse mult timp asta..pana tatal ei a intrat pe niste canale de vide-ochat si a vazut-o... Shocked

wtf! Smile) si ce'a facut tacsu? a stat ptr o reprezentatie sau s'a dus cu arcanu la ea? =)))

dianaciucium
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 16/10/2008
Mesaj Trimis: Mie 08 04, 2010 5:05 pm
    Titlul subiectului: Despre sex...

Putine sunt persoanele cu care am reusit vreodata sa discut acest subiect. “Degetul in cur” nu este tocmai tema de discutie preferata la masa cu prietenii! Si totusi, multi practica bagarea degetului in gaura neagra, plina, uneori, de surprize neasteptate, placute pentru unii si neplacute pentru altii.
Continuarea ...
Smile

maciobosu
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 08/10/2011
Mesaj Trimis: Sam 10 08, 2011 10:54 pm
    Titlul subiectului:

ofer serviciu videochat cu comision de 80%..pentru mai multe detali intrati pe id ............................... ..multumesc anticipat

pleasurelandstudio
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 27/11/2011
Mesaj Trimis: Dum 11 27, 2011 11:07 am
    Titlul subiectului: Oferim colaborare pentru doamne si domnisoare in domeniul ad

Avantaje:
• Nu trebuie sa lucrezi pe website-uri cu FREE Chat.
• Poti lucra de acasa sau din locatiile noastre.
• Oferim training gratuit si suport tehnic (personal feminin)
• Clientii nostri platesc INAINTE de a te vedea.
• Nu este nevoie sa te dezbraci sau sa faci nimic din ceea ce nu-ti place.
• Asiguram confidentialitate maxima, putem bloca accesul oricarei tari doresti.
• Program de lucru super flexibil. Procentaj de plata si castiguri foarte bune.
• Prima luna de proba, platita in totalitate.
Cerinte: Varsta minima 18 ani, aspect fizic ingrijit, cunostinte minime PC, SERIOZITATE.
Vei lucra intr-o atmosfera relaxata alaturi de o echipa vesela si prietenoasa.
Nu e genul tau de job? Pentru fiecare prietena recomandata iti platim un bonus financiar foarte atractiv!
Suna acum la nr. 0766.6XXXXXXXX –

girsl24live
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 17/01/2012
Mesaj Trimis: Mar 01 17, 2012 9:29 pm
    Titlul subiectului: Girls 24 Live cel mai nou site de videochat

Cel mai nou site de videochat, catiga mai mult de 2000 euro lunar cu doar un calculator si un webcam , si poti alege din ce tari vrei sa ai vizitatorii , se pot bana anumite tari , ***.girls24live.com ne puteti contacta pe support sau pe id: sgirlslive

girsl24live
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 17/01/2012
Mesaj Trimis: Mie 01 18, 2012 2:46 pm
    Titlul subiectului: Aici aveti raspunsul

girls24live.com aici va puteti face cont de perfomer , si se pot bana toate tarile care vreti e si super ok situl
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 8 din 8
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum