| Utilizator | Mesaj |
|
maimuta Adolescent rebel
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 23/12/2005
ajutatima sami gasesc serviciu sau de lucru |
|
yannah Moderator
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 01/08/2004
nu prea are legatura cu relatii.cuplu |
|
maimuta Adolescent rebel
mersi de sfat |
|
maimuta Adolescent rebel
sunt multumit draga yannah |
|
tudor_b Adolescent rebel
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 08/06/2006
Cānd mai scrieţi mesaje cu mi-am īnşelat soţul/soţia, lăsaţi şi un număr de telefon pentru denunţuri. Lasānd prostiile deoparte, doamnă codi, lucrurile nu-s deloc roz. Sau poate da! Vei avea parte de prima ta apariţie televizată. Direct la ştirile de la ora 5, cānd soţul te va prinde cu amantul īn pat şi vă va strica īn bătaie pe amandoi... _________________ Grafitti, stencils, street art :: Romānia sub Asalt |
|
tudor_b Adolescent rebel
Dacă la anii care-i are, cere sfaturi pe forumul eGirl īn legătura cu casnicia proprie, cu siguranţă va fi prinsă. E doar o problemă de timp. Īţi propun un mic joc de societate. Fiecare īşi dă cu părerea despre data la care va fi prinsă codi de soţ şi despre ce-i va face acesta. Şi care are dreptate, sau se apropie cel mai mult de adevăr (decizie luată prin poll de ceilalţi membrii ai forumului) primeşte...10 puncte _________________ Grafitti, stencils, street art :: Romānia sub Asalt |
|
idun Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/04/2006
Nu! Nu e intocmai subiectul pe care sa am chef sa ma joc! |
|
tudor_b Adolescent rebel
Te-ai stricat... _________________ Grafitti, stencils, street art :: Romānia sub Asalt |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Nu puteti descarca fisiere din acest forum |