Utilizator Mesaj

Pagina 1 din 13
Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Urmatoare

Du-te la pagina :

yannah
Moderator
Moderator
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 01/08/2004
Mesaj Trimis: Lun 12 26, 2005 1:30 am
    Titlul subiectului: Ajutor
Raspunde cu citat (quote)

Ideea este urmatoarea:Sunt mult prea multe topicuri cu "please help..","am nevoie de voi"...etc.
Incepand de acum, va rog sa scrieti aici cand aveti nevoie de sfaturi, ajutor, lucruri de genul asta si cei care vor raspunde vor scrie asa: pentru x:.....

Sorry dar chiar e haotic aici.

Ultima modificare efectuata de catre yannah la Joi 07 06, 2006 12:19 am, modificat de 1 data in total
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

maimuta
Adolescent rebel
Adolescent rebel
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 23/12/2005
Mesaj Trimis: Lun 12 26, 2005 1:41 am
    Titlul subiectului:

ajutatima sami gasesc serviciu sau de lucru
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger

yannah
Moderator
Moderator
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Lun 12 26, 2005 1:43 am
    Titlul subiectului:

nu prea are legatura cu relatii.cuplu Smile Incearca la agentiile de plasare a fortei de munca Wink

maimuta
Adolescent rebel
Adolescent rebel
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Lun 12 26, 2005 1:50 am
    Titlul subiectului:

mersi de sfat
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger

yannah
Moderator
Moderator
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Joi 07 06, 2006 12:19 am
    Titlul subiectului:

repet, daca aveti nevoie de sfaturi personale, si nu topicuri pe care le putem discuta larg, ci pur si simplu particulare.POSTATI-LE AICI.

maimuta
Adolescent rebel
Adolescent rebel
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Joi 07 06, 2006 8:33 pm
    Titlul subiectului:

am inteles draga, daca sunt particulare, atunci nu mai sunt publice, nu?, daca stiam ma adresam confidential

yannah
Moderator
Moderator
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Vin 07 07, 2006 7:01 am
    Titlul subiectului:

maimuta topicul asta e facut din discutii intre mine si tine.Nu ma refeream la lucruri CONFIDENTIALE.Ci particulare.Sunt chestii diferite,zau.Particulare adica probleme personale, pe marginea carora nu putem decat sa dam sfaturi.Problemele unei persoane care are nevoie de ajutor.Probleme unice.multumit asa?

maimuta
Adolescent rebel
Adolescent rebel
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Vin 07 07, 2006 5:28 pm
    Titlul subiectului:

sunt multumit draga yannah

codi
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/09/2005
Mesaj Trimis: Lun 08 07, 2006 10:19 pm
    Titlul subiectului:

Povestea mea e un pic cam delicata. Sa fiu sincera, imi insel sotul de vreo 2 luni cu fostul meu prieten cu care am stat 3 ani si de atunci am ramas cei mai buni amici.Trebuia atunci sa ne casatorim dar parintii s-au opus cu desavarsire si totul s-a terminat, nu am avut putera de a lupta.Ne cunoastem de 12 ani si de atunci tinem legatura macar prin telefon saptamanal, el fiind la o distanta de 60 km de mine.El ma iubeste si acum foarte mult dar eu m-am casatorit inaintea lui si nu pot spune ca nu-mi iubesc sotul.Nu am vrut la inceput, dar cu timpul am simtit ca atunci cand sunt cu el ma simt foarte bine, simteam ca sunt excitata si atunci cand vorbeam la telefon cu el .Casnicia mea e o.k. dureaza de 4 ani dar nu mai simt nimic atunci cand sunt cu sotul meu.Si amantul meu este insurat dar eu nu vreau sa divorteze, pot spune ca el ar fi dispus la divort pt a fi cu mine. Pt mine relatia cu el este cred eu doar pentru placerea aceea nebuneasca si dorinta profunda de a fi cu el in pat.De cand am aceasta aventura, casnicia mea nu mai cunoaste certuri, adica nu ma mai enervez asa pe sotul meu atunci cand ajungem la discutii mai tensionate, nu mai pun la suflet nici cea mai mica jignire sau faze de genul asta.
Ceea ce este foarte curios pentru mine este faptul ca atunci cand eram prieteni pe bune, nu ma simteam extraordinar.Oare chestia asta ca e insurat sa stimuleze asa de mult? Sau rutina care s-a produs in casnicia mea, desi pot spune ca amandoi suntem destul de inventivi?

idun
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/04/2006
Mesaj Trimis: Mar 08 08, 2006 11:28 am
    Titlul subiectului:

Nu vad problema! Adica... par destul de lamurita si impacata cu situatia actula, desi nu este intocmai una fericita.

Poate atractia este faptul interzis de a iti insela sotul. Sau libertatea! Faptul ca nu ai nici o obligatie fata de amant. Pare o contradictie, dar sunt pe planuri diferite. Sau poate nu. Traim in obigatiile si regulile societatii. Daca calci dincolo de ele n-ar fi exclus sa te simti libera si atunci sa fi mai fericita ca niciodata. Dar nu cred ca poate fi ceva de durata.

tudor_b
Adolescent rebel
Adolescent rebel
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 08/06/2006
Mesaj Trimis: Mar 08 08, 2006 4:34 pm
    Titlul subiectului:

Cānd mai scrieţi mesaje cu mi-am īnşelat soţul/soţia, lăsaţi şi un număr de telefon pentru denunţuri. Lasānd prostiile deoparte, doamnă codi, lucrurile nu-s deloc roz. Sau poate da! Vei avea parte de prima ta apariţie televizată. Direct la ştirile de la ora 5, cānd soţul te va prinde cu amantul īn pat şi vă va strica īn bătaie pe amandoi...

idun
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mar 08 08, 2006 5:17 pm
    Titlul subiectului:

Probleme, gogule?

Cine stie!? Poate in 'familia codi' lucrurile stau invers decat le vezi tu deobicei. Poate 'domnul codi' nu isi va da seama niciodata!

tudor_b
Adolescent rebel
Adolescent rebel
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mar 08 08, 2006 5:55 pm
    Titlul subiectului:

Dacă la anii care-i are, cere sfaturi pe forumul eGirl īn legătura cu casnicia proprie, cu siguranţă va fi prinsă. E doar o problemă de timp.
Īţi propun un mic joc de societate. Fiecare īşi dă cu părerea despre data la care va fi prinsă codi de soţ şi despre ce-i va face acesta. Şi care are dreptate, sau se apropie cel mai mult de adevăr (decizie luată prin poll de ceilalţi membrii ai forumului) primeşte...10 puncte Rolling Eyes. Ce zici?

idun
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mar 08 08, 2006 10:51 pm
    Titlul subiectului:

Nu! Nu e intocmai subiectul pe care sa am chef sa ma joc!

tudor_b
Adolescent rebel
Adolescent rebel
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mie 08 09, 2006 5:14 am
    Titlul subiectului:

Te-ai stricat...
Raspunde la subiect
Creaza un subiect nou