| Utilizator | Mesaj |
|
yrinuk Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 02/10/2008
|
|
andreea_pyssy Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 20/11/2008
da... _________________
|
|
andreea_pyssy Insomniac
daaa.. sa vorbesc cu colega mea poate ne facem miercuri..cu siguranta am sa fac poze _________________
|
|
ioana_myna Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 05/03/2009
Inainte de a ti face un tatuaj sa ne spui si in ce domeniu lucrezi sau ai vrea in viitor sa lucrezi. Pot sa iti spun ca la Academia de Politie, la Jandarmerie, Politia Comunitara, in institutiile militare, precum si in cele juridice(avocatura) nu se accepta persoane cu tatuaje sau piercinguri! Nici unele partide politice nu accepta astfel de membri! In multe locuri de munca ti se da sa completezi un formular, unde trebuie sa specifici daca ai un tatuaj sau piercing si unde! |
|
andreea_pyssy Insomniac
Nu lucrez ..Sunt eleva... Si nu am de gand sa lucrez la Politie sau mai stiu eu _________________
|
|
ioana_myna Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 05/03/2009
cred ca imi este frica sa imi fac un tatuaj si datorita faptului ca imi plac schimbarile. Poate unul semi-permanent ar fi o optiune pentru mine insa ascuns, sa nu se vada |
|
andreea_pyssy Insomniac
si eu m-am gandit la unul semi-permanent pe 3 ani dar e mult mai scump ca unul normal... _________________
|
|
tzucalexa Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 02/02/2009
ok, stiu ca nu ai scris acum da nu ti-e lene sa tot faci copy paste? god urasc faza asta cu "facutu de bani". du-te si lucra fatooo!! |
|
floricicaa Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 16/11/2009
Mda..asta e parerea ta. Ce sa zici sia tu |
|
bitchernesss Copilas
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 14/05/2008
I love tattoos! Mi-am facut primul tatuaj cand aveam 16 ani. De cand ma stiu mereu am vrut sa imi fac... Ieri mi-am mai facut unul. De moment nu am de gand sa imi fac altul dar recunos ca mi-ar place si poate peste un an.... Oricum, va las o poza cu primul meu tatuaj, care a micut si il am la glezna:
Si o poza cu tatuajul pe care mi l-am facut ieri:
Adevarul ese ca primul nu m-a durut dar cel de pe piept a fost destul de nasol, dar cred ca a meritat! _________________
|
|
lavy555 Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 28/10/2009
WOW E foarte frumos ultimul pe care ti l-ai facut |
|
maf_inutza Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 07/05/2008
http://shop.metropolitans.ro/catalog/a/SE63JnbY?utm_source=self&utm_medium=YM&utm_campaign=YM |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |