| Utilizator | Mesaj |
|
sintetasnohayparaiso Veteran
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 15/05/2009
Eu acum citesc Parinti straluciti.Parinti fascinanti de Augusto Cury mia facuto cadou sora mea ca sa ma documentez pentru bebe meu . Acum am sa va scriu niste fraze care mie mau ramas in suflet... Ai renuntat la visele tale pentru ca eu sa pot visa. Ai varsat lacrimi pentru ca eu sa fiu intr.o stare de fericire. Ai pierdut nopti de somn pentru ca eu sa dorm in liniste. Ai crezut in mine,in ciuda greselilor mele. A fi educator inseamna a fi un poet al iubirii. Sa nu uiti niciodata ca eu voi lua un pic din fiinta,in propia mea fiinta. _________________
|
|
pattrik Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 09/09/2011
vad ca iti place Paulo Coelho. E un scriitor chiar atat de bun? _________________ Web design |
|
boggdaan74 Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 23/04/2012
Mie mi-a placut foarte mult cartea Andreei Marin, "Pretuieste viata". E o carte scrisa foarte frumos! _________________ calendare |
|
havena Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/02/2006
N-am stiut ca a scos o carte. Frumos. Dar cred ca nu e cine stie ce cumparata, la noi nu prea mai citeste lumea. |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Nu puteti descarca fisiere din acest forum |