Utilizator Mesaj

Pagina 3 din 20
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4 ... 18, 19, 20  Urmatoare

Du-te la pagina :

idun
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/04/2006
Mesaj Trimis: Mar 07 18, 2006 1:06 pm
    Titlul subiectului:
Raspunde cu citat (quote)

unfall a scris:
Acum citesc o carte buna (zic unii)
"Un veac de singuratate" de Gabriel Garcia Marquez
Momentan nu mi se pare ceva interesant... poate mai incolo.

O carte buna: "Cartarescu, Mircea - De ce iubim femeile"... parerea mea Laughing

"Un veac de singuratate" chiar este o carte buna, dar poate nu pentru toata lumea. Gusturile nu se discuta, asa ca daca nu te intereseaza o carte, nu trebuie sa o citesti doar pt ca au spus unii.

Dar asta poate fi interesant! Ce intelegeti, oameni buni, printr-o carte buna?
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

Alinta
Mamica moderator
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/11/2005
Mesaj Trimis: Mar 07 18, 2006 4:00 pm
    Titlul subiectului:

Hmm, o carte buna....o carte care sa ma faca sa nu ma pot desparti de ea, sa devin "dependenta" de ea, sa fie imprevizibila, sa nu-i descopar finalul decat in ultimele pagini sau chiar fraze .... sa trag niste invataturi din ea, sa fie acel "feeling" - uite la asta nu m-am gandit, etc. Ar mai fi, dar astea sunt principalele!

ruby
Veteran
Veteran
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 23/11/2005
Mesaj Trimis: Dum 10 08, 2006 3:03 pm
    Titlul subiectului:

o carte foarte buna ,cel putin mie mi-a placut la nebunie ``INDRAGOSTITA DE UN MASAI`` ....foarte frumoasa cartea ...aaaa si Colectionarul `` iar e o carte buna ..john fowles parca ..

electra
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 28/12/2005
Mesaj Trimis: Lun 10 09, 2006 10:14 am
    Titlul subiectului:

eu acum citesc Ducesa Sluta. nu e cine stie ce...

tudor_b
Adolescent rebel
Adolescent rebel
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 08/06/2006
Mesaj Trimis: Lun 10 09, 2006 11:42 am
    Titlul subiectului:

Am citit Libertatea azi. Nu vă recomand...

idun
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Lun 10 09, 2006 2:13 pm
    Titlul subiectului:

on-line sau pe hartie?

Am citit acum ceva timp "Jocul lui Ender", draguta carte. Am facut rost de urmatoarea (sunt 3 in linie). Nu am apucat sa o citesc dar trebuie sa ma apuc urgent pt ca am un job nou unde trebuie sa stau degeaba si sa zambesc cand vine lumea, iar eu daca nu am mitea ocupata cu ceva incep sa fac analize ceea ce nu e bine. Dar... revenind on topic. "Jocul lui Ender" e genul de carte care reuseste sa motiveze/ambitioneze, desi nu ai cum sa te indentifici cu personajul principal decat daca esti extrem de increzut. Nu glumesc. Desi cartea e vorba despre un pusti-geniu pe care il chinuie unii si niste gandaci urati, toata lumea are o atituidine foarte optimista cand o citeste, eu inclusiv. Din nefericire efectul nu dureaza decat cam inca o sapataman doua dupa ce ai terminat cartea.

leonora
Adolescent rebel
Adolescent rebel
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 31/05/2006
Mesaj Trimis: Lun 10 09, 2006 6:14 pm
    Titlul subiectului:

"Universul intr-o coaja de nuca" -Stephen Hawking, nu o recomand decat fetelor cu adevarat inteligente,restul sa rasfoiasca in continuare jurnalele de moda si sa-si pileasca unghiile.

tudor_b
Adolescent rebel
Adolescent rebel
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Lun 10 09, 2006 6:38 pm
    Titlul subiectului:

leonora: respect!!! Cu adevărat impresionant, mai ales din prisma faptului că eşti fată, iar, de ce să ne ascundem după deget, īn afară de nişte romane siropoase şi revistele de femei, muierile nu prea se omoară cu cititul...
Deci, din nou, respect! Nu credeam că o să trăiesc suficient de mult ca să văd aşa ceva...

sweet_disaster
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 03/02/2006
Mesaj Trimis: Lun 10 09, 2006 7:39 pm
    Titlul subiectului:

Very Happy am citit in frantza cand ma plictiseam..crima si pedeapsa de dostoievski e superba...

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/02/2006
Mesaj Trimis: Lun 10 09, 2006 8:15 pm
    Titlul subiectului:

leonora a scris:
"Universul intr-o coaja de nuca" -Stephen Hawking, nu o recomand decat fetelor cu adevarat inteligente,restul sa rasfoiasca in continuare jurnalele de moda si sa-si pileasca unghiile.

Jurnalele de moda ca si cartile de tot felul,au si ele rolul lor,asa cum si cartile sunt scrise cu un scop.Nu cred ca este de criticat o fata pe care o fascineaza moda si nu literatura.

Cred am mai spus ca n-am mai citit de mult o carte si sincer nici rabdare nu stiu daca mai am,dar cele care inca "sorbiti"cu placere cartile ,ce imi recomandati sa citesc,trebuie sa citesc cu cineva o carte si vreau sa stiu ce carte sa iau in mana,ce carte va tinut voua atentia si de ce?Ce v-a placut la ea.Convingeti-ma sa o citesc si eu cu pesoana de care va vorbeam.

Ps:persoana respectiva nu mai este adolescenta,deci imi trebuie o carte nu cu povesti cu zane s.a.m.d. Intelegeti cred ce vreau sa spun.
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj

idun
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Lun 10 09, 2006 8:44 pm
    Titlul subiectului:

havena: Cati ani are prsoana respectiva? E de sex feminin sau masculin? De ce vrei sa citesti o carte cu persoana respectiva? Care e scopul? Unde vrei sa ajungi? Imi trebuie mai multe informatii!

tudor, oricum cititul e pentru plictisiti, nu? iar singurul specimen masculin activ pe forumul nostru se declara a fi incult. dar, am uitat! tu nu iti ti minte propiile replici. acum cand imi citesti mesajul, mai iti aduci aminte care a fost ultimul tau mesaj, mesajul caruia ii raspund eu acum? tehnologia din ziua de azi! foloseste rotita de la maus. e primul mesaj de pe pagina!

leonora
Adolescent rebel
Adolescent rebel
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 31/05/2006
Mesaj Trimis: Lun 10 09, 2006 9:50 pm
    Titlul subiectului:

... parca ai fi contabila-sefa. Ce inseamna sa ai o existenta plictisitoare, sa stai sa numeri mesajele celor care intra pe forum,care ,cum si ce a scris, nasoala viata inseamna ca duci... Si Tudor nu e nici pe departe incult, cum incearca unele dintre voi sa sugereze !!!!

Tudor, tocmai am inceput sa citesc si "Scurta istorie a timpului",e interesanta si cartea asta. Imi cer scuze ca te-am apreciat gresit inainte si-mi retrag cuvintele la adresa ta si nu pot decat sa adaug decat ca in f multe privinte ai dreptate in ceea ce priveste femeile. Isi merita soarta multe dintre ele.

idun
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Lun 10 09, 2006 10:35 pm
    Titlul subiectului:

m-am razgandit! nu meriti deranjul!

Ultima modificare efectuata de catre idun la Lun 10 09, 2006 11:32 pm, modificat de 1 data in total

tudor_b
Adolescent rebel
Adolescent rebel
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Lun 10 09, 2006 11:06 pm
    Titlul subiectului:

Citat:

tudor, oricum cititul e pentru plictisiti, nu? iar singurul specimen masculin activ pe forumul nostru se declara a fi incult. dar, am uitat! tu nu iti ti minte propiile replici. acum cand imi citesti mesajul, mai iti aduci aminte care a fost ultimul tau mesaj, mesajul caruia ii raspund eu acum? tehnologia din ziua de azi! foloseste rotita de la maus. e primul mesaj de pe pagina!

Scumpă iluzie de inteligenţă feminină, mesajul citat mai sus nu-i decāt o mostră de incoerenţă īn gāndire īn cea mai gravă formă a sa. Nu există două propoziţii alăturate care să aibă şi o legătură logică. Cred că ai tot adăugat şi şters cuvinte pānă ai uitat ce vroiai să zici.
Şi ca fapt divers, primul mesaj de pe pagină este:
Citat:
leonora: respect!!! Cu adevărat impresionant, mai ales din prisma faptului că eşti fată, iar, de ce să ne ascundem după deget, īn afară de nişte romane siropoase şi revistele de femei, muierile nu prea se omoară cu cititul...
Deci, din nou, respect! Nu credeam că o să trăiesc suficient de mult ca să văd aşa ceva...

Mesaj īn care-mi exprimam admiraţia pentru o fată care iese din mulţime şi nu īnlocuieşte īntrebările fundamentale ale omenirii - "de unde venim?", "īncotro ne īndreptăm?" etc. - cu alte, mai feminine, de gen: "cu ce mă īmbrac azi?" sau "mi se asortează pantofii cu părul?". Spun asta pentru că - de regulă - fetele sunt superficiale şi proaste. Şi cāteodată incapabile să se exprime coerent. Ca tine!

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/02/2006
Mesaj Trimis: Mar 10 10, 2006 5:50 pm
    Titlul subiectului:

idun a scris:
havena: Cati ani are prsoana respectiva? E de sex feminin sau masculin? De ce vrei sa citesti o carte cu persoana respectiva? Care e scopul? Unde vrei sa ajungi? Imi trebuie mai multe informatii!

Trebuie sa ajut un baiat sa citeasca mai bine decat acum,la dictie,dar imi trebuie o carte cu o actiune interesanta altfel renuntam usor si eu si el.Nu stiu exact ce varsta are dar stiu ca nu mai este la liceu.
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 3 din 20
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4 ... 18, 19, 20  Urmatoare

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum