| Utilizator | Mesaj |
|
Alinta Mamica moderator
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/11/2005
Am citit in multe locuri ca mersul pe jos e o adevarata minune pentru trup si suflet, face mai mult decat multe ore de sala. E o idee general valabila! _________________ http://soultosoulphotography.blogspot.com/ |
|
tweety21 Moderator
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 15/07/2005
Mersul pe jos face foarte bine mai ales ca acuma o sa fie fel de fel de mirosuri prin masini
|
|
kity_cat Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 15/07/2006
Miscare in orice fel face bine, eu fac aerobic de 1 an jumate si pot sa zic ca am simt excelent cand vin de acolo si cand fac normal. Deobicei fac 2h 5 zile pe sapt, dar este cand fac doar 1h. Oricum daca faci miscare iti faci un corp suberb. Mersul pe jos e foarte bun daca e alert si parerea mea daca il faci intr-un parc, sa fie aer curat totusi |
|
yannah Moderator
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 01/08/2004
singurul tratament cosmetic, care este cat de cat similar cu miscarea este electrostimularea. In rest merul pe jos face bine, cu cat mai alert cu atat mai bine (grija la tocuri |
|
punk_princess Copilas
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 04/03/2007
pai ... uneori mi`e asa lene sa merg pe jos |
|
idun Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/04/2006
intrebare: e aerobicul mai bun pt formarea corpului decat sala de fitness? ma gandesc ca la sala se castiga masa musculara, dar in general nu asta este dorit. |
|
mady Adolescent rebel
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 06/07/2006
Eu le-am incercat pe ambele, dar am ramas la aerobic ( 1h/zi, 5 zile pe sapt.) |
|
idun Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/04/2006
de ce? pur si simplu iti facea tie mai multa placere aerobicul sau...? alta intrebare. o cunostita sustie ca aparatele alea belea cu benzi de facut masaj ar fi foarte bune. cica cele mai tari la dizolvarea celulitei... bla bla bla... are careva experienta cu asa ceva? |
|
punk_princess Copilas
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 04/03/2007
mama |
|
mady Adolescent rebel
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 06/07/2006
Idun: eu sunt slaba si datorita muncii pe care o depun am si ceva masa musculara, la fitnes incepusem sa pun si mai multa masa musculara si aratam ca Madona (nu ca nu-mi place de ea......dar prefer formele putin mai feminine...... |
|
lulu_guinness Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 06/02/2007
cum vi se pare tae bo? a incercat cineva? |
|
yannah Moderator
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 01/08/2004
Nu am incercat inca dar am de gand.Oricum incerc sa caut o forma de miscare de care sa ma apuc dupa vacanta...si asta pare o idee buna. |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |