| Utilizator | Mesaj |
|
sweet_disaster Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 03/02/2006
_________________ http://alexandraco.deviantart.com |
|
io_ana Bebelus
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 24/06/2006
un machiaj super pentru o iesire intr-un club sau la o petrecere. Shic si de vara. |
|
sweet_disaster Insomniac
chiar e fain!merci! _________________ http://alexandraco.deviantart.com |
|
havena Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/02/2006
Oaaaaauu super machiajul,o sa caut si eu ceva! |
|
maimuta Adolescent rebel
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 23/12/2005
interesant |
|
tweety21 Moderator
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 15/07/2005
Super si merge la fix cu rochita pe care mi-am luat-o eu , e aceeasi culoare ca fardul |
|
sweet_disaster Insomniac
cu c e data p langa oki?!e creion?eu nu ma pricep deloc..mi-am cumparat un creion d la loreal si...nush cum s utilizeaza _________________ http://alexandraco.deviantart.com |
|
ruby Veteran
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 23/11/2005
inveti daca exersezi ,Sweet...nu e greu dar nu o sa ti iasa perfect din prima... intrati aici ,,pe mine chiar m-a distrat .. |
|
ruby Veteran
imi place machiajul asta la nebunie ,mai ales ca in garderoba mea predomina verdele foarte mult..1 si 2. "Color Appeal Holographic" (L'Oréal Paris, 34,99 lei) 3. "Colour Copy Cream Mousse" (Deborah, 39 lei) 4. "Twinset Demi Crcme + Shine" (Stila, 79 lei, in magazinele Beauty Shop) 5. "Silky Shadow" 177 (Seventeen - Hellenica, 12 lei) 6. "Extreme Volume Mascara" (Avon, 13,99 lei) 7. "DiorShow Powder" (Dior, 153 lei) De Mirela Gruia. a fost realizat cu: Verde crud, ten usor bronzat si sex-appeal-ul unor BUZE STRALUCITOARE, iata o combinatie perfecta pentru o seara de weekend!
Verde luminos pentru ochi si ten cu reflexe bronzate! Aplica mai intai fardul cu reflexe verzi, holografice, pe pleoapa superioara si coltul extern al ochiului. Apoi estompeaza pana sub sprancene putin fard verde mai deschis. Nota distinctiva: efectul de privire de zeita nordica obtinut cu nuanta bleu-argintiu stralucitor aplicata in coltul intern al ochilor (pasul A). Foloseste un creion sau un pic de fard de acesta culoare, din gama celui verde holografic. Pentru obraji, alege o pudra cu sclipiri aramii discrete (pasul B) - va incalzi nuantele metalice folosite pentru ochi. Iar pentru buze, nu te sfii sa pui la bataie rujul lichid preferat si un strop de gloss - buzele vor straluci pline de senzualitate Si asta e dragut Efectul surpriza al mascarei viu colorate te va face sa renunti la ideea unor lentile de contact ce schimba nuanta irisului! O sa-ti placa la nebunie sa aplici fardul-crema roz pe pleoapa superioara si in coltul intern al ochilor. Asa ca o sa completezi machiajul cu cel aramiu, estompandu-l deasupra pleoapei, spre arcade (pasul A). Un accent argintiu, obtinut cu creionul-contur, pune in evidenta marginea pleoapelor. Urmeaza vedeta: mascara albastra, care da volum si pune in evidenta si cele mai fine gene (pasul B)! Iar buzele vor surade fermecator daca le pui in valoare cu un gloss roz stralucitor.
|
|
sweet_disaster Insomniac
ba da...dar nu cu creion...si nush..acolo la salon...ma dau cu mai multe...stau cu okii inchisi..si..nush daca s da peste marginea okiului toata sau doar sub gene _________________ http://alexandraco.deviantart.com |
|
dilemmaqueen Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 28/06/2006
imi place site-ul ruby..stiam si eu ceva asemanator dar aveai mai putine chestii la varianta free |
|
leonora Adolescent rebel
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 31/05/2006
E f misto site-ul recomandat de tine,Ruby,am mai invatat cate ceva ! |
|
ruby Veteran
Eu mi-am pus tot felul de peruci ,ochelari ,chiar aratam bine |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |