| Utilizator | Mesaj |
|
dory_b28 Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 09/11/2006
Facut de la 1 , ca nu am facut eu cascavalul Da , l-am facut de la cap la coada eu , nu merita sa dau banii pe ala gata facut . Fasolica ta a iesit bine vad. Mi se pare mie sau ai bagat ceva carnita in ea? _________________
Restaurantul de acasa |
|
andayn Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 02/06/2008
ma bag la o conopida pane cu usturoi...mincarea mea preferata..si asa sunt singura..iar de unghii..nu mai am chef..dupa 2 ore si petrecute la ultimul model _________________ Viata se intampla atunci cind esti prea ocupat cu alte planuri ! http://andayn.blogspot.com/ http://***.youtube.com/user/andayn1?feature=mhum |
|
cristal_angel1242 Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 26/06/2010
mm...imi ploua in gura:)) arata suuuper delicios mancarea voastra _________________ http://cristal53.blogspot.com |
|
dory_b28 Insomniac
Merci Cristal. Astazi supa cu galuste de gris
pui jalfrezi cu orez
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 12/02/2006
Azi la pranz,felul 2,ceva usor. Cartofi copti in folie de aluminiu cu snitel de porc,salata de ciuperci si rosii. Asta e portia mea:
|
|
cristal_angel1242 Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 26/06/2010
dory si havena sunteti doua bucatarese exceptionale... :X:X felicitari:x aveti niste soti foarte norocosi; _________________ http://cristal53.blogspot.com |
|
havena Insomniac
Hey,eu nu sunt maritata Adica nu suntem legal ca altfel mare diferenta nu e Multumim Cristal. Eu una mai astept poze si de la voi.Nu numai eu si cu Dory gatim , stiu ca si voi mai faceti mancare. |
|
havena Insomniac
Continui tot eu. Acum am gatat ce se vede in poza de mai jos. Am facut un ostropel de pui si apoi peste el am aruncat niste mazare din borcan.E destul de bunicica reteta de ostropel,nu am mai facut pana acum.Se face si usor : aripi de pui se pun la fript intr-o tigaie adanca cu ulei,se sareaza si pipereaza,apoi peste aripi se adauga ceapa si usturoi ,mai tarziu am completat cu un morcov taiat cubulete,ardei rosu si galben taiat cubulete,rosii decojite si taiate si ele cubulete,bulion si se condimenteaza cu sare si piper daca mai e nevoie.Eu am pus si chilli.Si fiindca nu am vrut sa pap chestia asta cu mamaliga sau altceva,am adaugat eu mazarea.
|
|
dory_b28 Insomniac
Maaaamaaaa...ce-mi face cu ochiul...e asa de...colorata?!Pofta , asta-mi faci tu surioara? _________________
Restaurantul de acasa |
|
havena Insomniac
Sunt f.multe retete de ostropel,eu am ales-o pe asta ca mi s-a parut simplu de facut. Dar de fapt tu ai scris comment-ul foarte de dimineata cand probabil iti era foame. PS. Apropos,ai vazut ca eu am postat la 8.23 PM pe forum si tu la 8.23 AM azi |
|
havena Insomniac
Acum am terminat si eu papa pt.maine si poimaine,sper. Ciorba de pui cu leustean (si nu numai) :
Si cartofi taranesti,dar fara nici un fel de carne:
|
|
tzucalexa Insomniac
Lipseste de pe forum Data inscrierii: 02/02/2009
oh....ce bine arata cartofii |
|
havena Insomniac
Nu sunt noi,sunt din cei vechi dar sunt fierti in coaja,curatati si taiati si apoi "dati o tura"' cu restul ingredientelor prin tigaie.Cred ca de-aia par noi. |
| Mergi direct la: |
| Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum | Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere din acest forum |