Utilizator Mesaj

Pagina 1 din 3
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare

Du-te la pagina :

cristina_hemel
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 10/08/2006
Mesaj Trimis: Vin 08 11, 2006 9:42 pm
    Titlul subiectului: Locuri de vizitat in Romania!!!
Raspunde cu citat (quote)

Eu de abia anul acesta am ajuns sa pot avea un serviciu stabil, adika am terminat cu liceul si facultatea nu imi face atatea probleme si cum am dat de banii am dat pe stricat, am fost in multe locuri frumoase, dar nu in toate binenteles asa ca aici as vrea sa isi zica fiecare pe unde a fost si ce i-a placut sau ce nu.

cristina_hemel
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Vin 08 11, 2006 9:44 pm
    Titlul subiectului:

Si sa fac si capul de lista....Cheile Turzii, Vadul Crisului, Ciucea, Valea Draganului...... si lista poate continua.....

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/02/2006
Mesaj Trimis: Sam 08 12, 2006 1:02 pm
    Titlul subiectului:

Eu sincer nu am calatorit prea mult in tara,in afara tarii ce sa mai zic,nu am fost niciodata,dar pot spune lucruri frumoase despre Marea Neagra ,ca acolo am fost de doua ori,dar asta cred ca o stie toata lumea,ca la mare este frumos,in rest...poate...in judetul Arad este o statiune dragutica,se numeste Moneasa,este frumos acolo dar un pic plictisitoare pt.tineri.Am fost acolo anul trecut si nu m-a impresionat cine stie ce.
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj

cristina_hemel
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Dum 08 13, 2006 5:20 pm
    Titlul subiectului:

Eu am si aici o intrebare. A fost careva in Delta, si cam cat a costat, caci nu m-as duce pe mana agentiilor de turism, prefer ceva super da organizat de mine. Daca ma poate ajuta careva.

Alinta
Mamica moderator
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/11/2005
Mesaj Trimis: Dum 08 13, 2006 7:34 pm
    Titlul subiectului:

Eu am fost intr-o practica in delta la Portita, pe un brat al Dunarii, super fain, in fata aveam marea, in spate delta, eram inconjurati de ape. Se ajungea cu un vaporas. Erau casute, foarte rustic, curat si frumos. Nu stiu preturi ca era platita de facultate.

cristina_hemel
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Joi 08 31, 2006 11:08 am
    Titlul subiectului:

Apropo la cimitirul vesel de la Sapanta ati fost careva??? Prietenul meu a fost si am zis ca o sa mergem si noi, cel putin mie mi se pare super idea acelui cimitir, sa pleci pe lumea cealalta cu zambetul pe buze, intr-o lume atata de ingrijorata de gandul mortii sa razi mortii in fata ii o realizare nu?

Alinta
Mamica moderator
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Joi 08 31, 2006 11:21 am
    Titlul subiectului:

Da, am fost si e foarte fain, e viu colorat, nu gri cum sunt cele de la noi, si cu mesaje haioase pe cruci. Mi-a placut si mie mult ideea. Sunt curioasa cum o fi slujba de inmormantare.

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Joi 08 31, 2006 3:54 pm
    Titlul subiectului:

Despre ce cimitir vorbiti?eu nu am mai auzit de acest cimiitr!Locatia lui mai exact?

mady
Adolescent rebel
Adolescent rebel
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 06/07/2006
Mesaj Trimis: Joi 08 31, 2006 5:53 pm
    Titlul subiectului:

Sa raspund pe rand (sunt in zona), cimitirul vesel este in comuna Sapanta la 25 de Km de Sighetu Marmatiei, Maramures. Slujba de inmormantare este la fel de trista ca oricare alta, doar cimitirul este mai "vesel".
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Joi 08 31, 2006 6:00 pm
    Titlul subiectului:

Hmmm... sa vizitezi un cimitir...pare interesant dar parca si infricosator in acelasi timp. Rolling Eyes

cristina_hemel
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Joi 08 31, 2006 6:06 pm
    Titlul subiectului:

Da havena, dar nu e un cimitir oarecare, este unul in care pe cruci scrie istorioare si povesti fazlii din viata decedatului, si gandeste-te fiecare cruce ii ca si un fel de snoava, in total nu e deloc infricosator ci mai degraba ca si o carte cu invataturi.

cristina_hemel
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Dum 09 10, 2006 7:27 am
    Titlul subiectului:

Fetelor eu plec cu cativa prieteni la sfarsitul asta de saptamana la Pestera Scarisoara, dac e cineva din Cluj sau imprejurimi poate sa vina, macar asa vom fi mai multi si sigur o sa fie mai frumos si asa ne-am putea cunoaste mai bine. Noi vrem sa mergem de sambata sa dormim undeva acolo sau in apropiere si sa ne intoarcem duminica, mergem cu masinile, dar daca sunt doritori care nu au masina gasim un loc. Poate la multi o sa li se pare exagerat, dar cel putin eu sunt deschisa sa cunosc oameni noi si cu care sa ma simt bine. Daca pe cineva intereseaza poate lasa un mes. Va pup, promit ca dupa ce vin va povestesc cum a fost ca eu nu am fost niciodata acolo, abia astept.

cristina_hemel
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Lun 09 18, 2006 8:01 pm
    Titlul subiectului:

Buna fetelor, am fost la Scarisoara, si a fost super, si palpitant, am urcat pana la pestera pe un traseu mai abrupt si din cand in cand ne intalneam cu cate un localnic care ne atentiona de ursi, daca ati sti senzatia de a merge pe o poteca de munte unde nu ai prea multe optiuni si sa stii ca poate o sa o imparti cu un urs, pe urma am mai vizitat cateva pesteri de acolo, manastiri pe drumul de intoarcere. A fost super, si distractiv, acuma inca mai am cea mai tare amintire, febra musculara de 2 zile..... oricum cine merge la pestera Scarisoara sa viziteze si pestera Poarta lui ioanide, merita. Plus vreau sa va intreb daca ati mai fost la pestera Scarisoara nu vi s-a parut mica??? E frumoasa nu zic dar cam mica si friguroasa rau de tot.

Alinta
Mamica moderator
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mar 09 19, 2006 8:16 am
    Titlul subiectului:

Am fost si eu la Scarisoara si e frumos acolo si intr-adevar frig ca in mai toate pesterile de altfel. Era frumos sa mearga cineva cu tine, altfel ne mai cunoastem si in afara forumului, dar tu, de exemplu, stai atat de departe de mine si intr-un oras atat de frumos Crying or Very sad !

cristina_hemel
Copilas
Copilas
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Mar 09 19, 2006 11:34 am
    Titlul subiectului:

Stiu Alinta ca Clujul este un oras foarte frumos, precum multe alte orase din tara noastra, eu am lansat invitatia, poate alta data, poate ne intalnim la munte undeva mai multe la iarna sau la anul la mare..... atata timp cat inca mai povestim aici ramane o speranta .... oricum eu incep sa va consider ca niste prietene si poate asa as fi ajuns sa va cunosc mai bine. Oricum peste 1 luna sau max 2 vrem sa mergem la cimitirul vesel....daca sunt doritori.
Raspunde la subiect
Creaza un subiect nou
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 3
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare

Du-te la pagina :
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum