Utilizator Mesaj

Pagina 11 din 12
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Urmatoare

Du-te la pagina :

luizar
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 30/01/2009
Mesaj Trimis: Vin 01 30, 2009 6:59 pm
    Titlul subiectului: quelle
Raspunde cu citat (quote)

Hello,

Eu cu quelle nu am avut experiente neplacute.
Am comandat ceva anu' trecut, a venit coletul cred peste 2 luni cand si uitasem de el, dar continutul a fost OK, chestii bune, dar nu de calitate exceptionala.
Catalog am comandat tot anul trecut si l-am primit tot asa, cu intarziere. Anul asta vad ca l-au trimis ei, fara sa-l mai cer.
Acum vreau sa cumpar o masina de cusut, dar nu reusesc sa obtin mai multe informatii de la ei.
As vrea sa va intreb pe cele care ati luat masina de cusut privileg, cum este cu garantia? Exista vreun service in tara, de unde poti lua piese, etc..?
Manualul este destul de explicit?
Apoi..ce picioruse/accesorii sunt incluse?
Cam ce poti face cu masina, coase bine si materiale groase si subtiri?
Multumesc tare mult.
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/06/2008
Mesaj Trimis: Mie 02 04, 2009 2:19 pm
    Titlul subiectului:

gasesti masini de cusut in comert si toate lamuririle, ca si Oana nici eu nu cred ca merita Quelle, o clega de a mea a facut comanda de un covor destul de mic pt 500 lei..si i-a venit dupa 5 luni Shocked , eu am comandat diverse..si mai mereu am gasit in comert calitate mai buna si preturi NORMALE!! Am comandat si de la reduceri la Quelle si eram super incintata, insa am asteptat o vreme si apoi am sunat la ei si mi-au zis ca nu mai trimit comanda ca au fost probleme , iar apoi surpriza, dupa o luna ma trezesc cu un sfert din comanda, sa va zic ,,costa mai mult taxa de transport decit produsele.. NU SE MERITA!!!

oana_mayo
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 18/12/2007
Mesaj Trimis: Mie 02 04, 2009 3:35 pm
    Titlul subiectului:

Eventual sa fie ceva deosebit,sa nu mai gasesti in alta parte sau ce stiu eu ce alte motive. In cazurile acestea,merita sa comanzi. Daca nu,cum spune si andayn,le gasesti mai ieftine in alte parti si barem vezi ce cumperi.

http://oanaroxana.blogspot.com/
http://latenightalumni.tumblr.com/

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 12/02/2006
Mesaj Trimis: Mie 02 04, 2009 6:22 pm
    Titlul subiectului:

Eu am masina de cusut de la Quelle,Privileg,cum vrei si tu, Luizar.

Mie mi-au trimis-o parca in 3 saptamani,dar cred ca depinde de noroc,cate comenzi au de onorat etc.Masina a venit in stare perfecta,cu toate accesoriile care sunt bagate intr-un sertarel la masina in partea stanga,printre care gasesti o forfecuta,rotite din acelea pe care sa-ti pui ata,nu stiu cum se cheama,talpa pt.butoni,un fel de opritor care te ajuta sa cosi drept,cateva ace de schimb in caz ca-l rupi pe cel de la masina,sticluta cu ulei si pensulita,si mai sunt chestii pe care eu sincer nu le cunosc si nu le folosesc ca nu stiu ce sunt.
Masina coase bine,dar trebuie sa ai ata buna,de calitate,altfel ti-o prinde.Deci masina e ok,nu este defecta numai ca ata noastra romaneasca e cam de proasta calitate in general.Sunt dezamagita doar de manualul de utilizare,sunt pur si simplu niste foi scoase la imprimanta din care nu intelegi mare lucru.Garantia ti-o ofera ei,2 ani parca Think Si cam atat...nu stiu ce sa-ti mai zic.Concluzie:masina e buna,merita banii.
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj

tzucalexa
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/02/2009
Mesaj Trimis: Vin 05 08, 2009 5:25 pm
    Titlul subiectului:

mi-am comandat si eu catalogul....ce sa zic?chestii ok dar la preturi cam mari Shocked chiar or costa mult taxele de livrare?

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Vin 05 08, 2009 5:59 pm
    Titlul subiectului:

Mie pe masina de cusut mi-au lat vreo 16 lei.Deci la haine tot asa sau mai puntin,poate 1o lei.Dar scrie undeva pe site.
Hainele ,majoritatea sunt faine,dar cum zici si tu,scumpe...

trebuie
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 08/05/2009
Mesaj Trimis: Vin 05 08, 2009 9:30 pm
    Titlul subiectului:

RASPUNSURI PENTRU QUELLE:Comanda o poti face telefonic,prin internet,posta sau fax( pe firma) dar cel mai repede se proceseaza prin telefon. TErmenu pe care ti-l dau de livrare este doar orientativ si nu are nici o legatura cu termenul real de livrare,adica in functie de cum le au pe stoc in germania asa le trimit,pot veni produsele si intr-o saptamana de la inregistrare dar si in 5 luni. Daca nu sunteti mutumite de ceva le puteti returna in maxim 14 zile de cand le primiti si vi se dau banii inapoi. Taxa de livrare este de 19,9 lei indiferent de valoarea comenzii si chiar daca o comanda va este livrata partial,urmand ca restul sa ajunga ulterior achitati o sg data taxa de livrare si nu de fiecare data cand primiti resturi din comanda.Puteti opta pt. posta sau curier dar va sfatuiesc sa alegeti posta.
ps. problema cataloagelor neprimite: de la quelle se expediaza tot timpul clientilor dar problema apare din partea firmei de curierat care ar trebui sa le aduca dar nu o fac asa ca sa aveti siguranta ca le primiti comandati-le prin innternet si astfel va ajung la posta si le veti primi fara probleme(garantat si gratuite toate).Smile mai astept intrebari din partea voastra...pop

trebuie
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Vin 05 08, 2009 9:39 pm
    Titlul subiectului:

MARIMILE QUELLE: sunt cu 2 numere mai mari decat cele romanesti (asta la imbracaminte), la incaltaminte marimile corespund cu ale noastre si unde gasiti marimi mici adica 1,2,3,4...4/2 aceste sunt niste marimi englezesti si gasiti corespondentul cu cele corespunzatoare pe ***.quelle.ro (tabel marimi quelle).

trebuie
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Vin 05 08, 2009 9:42 pm
    Titlul subiectului:

REPET PROBLEMA CATALOGULUI NEPRIMIT: COMANDATI-L PRIN INTERNET SA IL PRIMITI LA POSTA SI NU PRIN CURIER CACI NU AVETI SANSE SA VI LE ADUCA FIRMA DE CURIERAT. LA POSTA LE PRIMITI SIGUR( VI SE TRIMITE UN AVIZ POSTAL CU VALOARE 0 SI MERGETI SA LE RIDICATI)

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Vin 05 08, 2009 9:50 pm
    Titlul subiectului:

ok "trebuie" stiam (eu) tot ce ai zis..dar zi-mi te rog..pt ca am o vaga parere ca stii despre ce vb si mai ales esti 'acolo", de ce atunci cind sunt reduceri la Quelle si faci comanda in termen util, si te mai si interesezi prin tel despre comanda si iti mai si spune ca vine comanda..constati la 3 luni..ca " a fost o greseala" nu mai primiti produsele..ok..te impaci si cu asta ...iar peste inca 3 luni..iti vine colet cu o parte din produse de 20 lei valoare adika alea ieftine...si 19 lei transportul????????? Shocked scuzati va rog..is eu nebuna???dar Quelle..e de toata jena.. Sad

tzucalexa
Insomniac
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 02/02/2009
Mesaj Trimis: Vin 05 08, 2009 10:02 pm
    Titlul subiectului:

e enorm de mult 19,9 lei transportul....urata situatie andayn Mad

alicetoma
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 22/05/2009
Mesaj Trimis: Vin 05 22, 2009 11:33 am
    Titlul subiectului:

havena a scris:
Da,dar imi place sa il am sa-l mai rasfoiesc din cand in cand,nu de fiecare data cand vreau ceva sa il tot cer acelei cunostinte.

Catalogul de haine poate fi rasfoit si online. De anul asta am vazut ca au bagat cataloage virtuale, ceea ce este super. Nu mai astept catalogul. Il vad direct pe net.

lilimurgoci
Bebelus
Bebelus
Lipseste de pe forum
Data inscrierii: 24/06/2009
Mesaj Trimis: Mie 06 24, 2009 11:02 am
    Titlul subiectului:

fetelor, vedeti-va de treaba. calitatea hainelor lasa de dorit. numerele nu corespund. mie mi-au venit o parte din hainele comandate, nu toate. ca si marime nu se potrivesc, le-am trimis inapoi si sa nu va mai spun ce de taxe ti se opresc din banii pe care-i dai la inceput (aproape 40%) si care-ti vin dupa vreo 40 de zile. nu mai vreau sa patesc asa si cred ca nici voi nu vreti. nu merita.

havena
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Joi 03 04, 2010 10:25 pm
    Titlul subiectului:

Am auzit ca Quelle a dat faliment.Ce stiti,e adevarat?

andayn
Insomniac
Lipseste de pe forum
Mesaj Trimis: Vin 03 05, 2010 12:43 pm
    Titlul subiectului:

asa am auzit si eu, dar se pare ca nu, la noi in tara inca merge Wink
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect