LET’S TURN OFF TO TURN ON!

LET’S TURN OFF TO TURN ON!DE ORA PĂMÂNTULUI, DUREX VĂ PROVOACĂ SĂ RENUNȚAȚI LA GADGET-URI ȘI SĂ VĂ ȚINEȚI DE MÂNĂ

Liderul global și brandul numărul 1 în lume în produse pentru îmbunătățirea vieții sexuale, Durex, va celebra Ora Pământului în luna martie, încurajând oamenii să profite de acest moment, când luminile sunt stinse, pentru a se redescoperi în cuplu.

Cu toate că tehnologiile moderne aduc oamenii împreună, nu sunt tot acestea cele care îi țin departe unul de celălalt? În contextul în care cuplurile interacționează cu gadget-urile mai mult decât unul cu celălalt, putem afirma că acesta este motivul care stă în calea intimității și principalul motiv pentru care oamenii fac cu 20% mai puțin sex decât în anul 2000*?
 
20% dintre tinerii cu vârste între 18 și 34 de ani din SUA au declarat că au folosit un smartphone în timpul sexului (Harris Interactive), iar utilizatorii de Twitter au relații mai scurte decât cei care nu utilizează rețeaua socială (OK Cupid) – oare tehnologia este cea care ne reduce interesul pentru partener?
 
Un sondaj recent realizat de Durex (OnePoll), pe tema vieții sexuale a locuitorilor din Marea Britanie, a dezvăluit statistici șocante: 12% dintre oameni au răspuns la telefon în timpul sexului, unul din 10 a citit mesaje primite și peste 5% dintre respondenți și-au verificat conturile de Facebook în timp ce făceau dragoste.
 
Durex consideră că nimic nu ar trebui să stea în calea unei vieți sexuale extraordinare. Abandonează ecranul și bucură-te de întuneric. De Ora Pământului, profită de ocazie și redescoperă-ți partenerul cu lumina stinsă.
 
Durex lansează o provocare și prezintă un scurtmetraj care urmărește poveștile mai multor cupluri care s-au pierdut în mirajul tehnologiei moderne, ca mulți dintre noi. Filmul poate fi vizualizat pe YouTube începând cu 19 Martie: http://www.youtube.com/watch?v=d6VPUTtuKuk #turnofftoturnon.
Stinge lumina pe 29 martie, deconectează-te de la orice tip de tehnologie și profită de ocazie pentru a înlocui laptopul cu dragostea și pentru a abandona telefonul în favoarea preludiului.
 
Ukonwa Ojo, care coordonează departamentul de Global Brand Equity Marketing la Durex, a declarat: „Ora Pământului reprezintă oportunitatea perfectă pentru cupluri să se deconecteze timp de 1 oră și să se redescopere. Ce altă activitate pe întuneric e la fel de intensă și de eficientă energetic?!”
 
“Cu toții suntem afectați de noutățile tehnologice din viața de zi cu zi, dar nu ar trebui să neglijăm persoana iubită! Ar trebui să ne folosim de toate ocaziile pentru a ne exprima sentimentele. Așa că folosește-te de această oportunitate oferită de Durex pentru a-ți manifesta dragostea față de partener și planetă” spune Alexis Chatzialexiou, Brand Manager Durex South Eastern Europe.
 
Acest film este o pledoarie pasională pentru abandonarea ecranelor și revenirea la plăcerile fizice. De Ora Pământului este timpul să ne apropiem de persoana dragă și să “Turn off to turn on!”.
 
Ora Pământului are loc pe 29 Martie, în intervalul 20:30-21:30, earthhour.org.
 
Pentru informații suplimentare, vă rugăm contactați:
 
Simona Lupică
Senior PR Account Executive
simona.lupica@imagepr.ro
0744.700.356
 
*Sursa: The Lancet – Adulți din Marea Britanie, în perioada 2000-2010
 
Despre Durex
Brandul Durex® aparține portofoliului Reckitt Benckiser, renumita companie britanică ale cărei produse se comercializează în peste 180 de țări. Durex este marca de prezervative numărul 1 în lume și în România, cu o experiență de peste 85 de ani în dezvoltarea de produse de înaltă calitate și inovatoare destinate îmbunătățirii vieții sexuale. Durex are o gamă variată de prezervative și lubrifianți și are ca misiune nu doar contracepția, dar și oferirea unei experiențe sexuale unice. Datorită poziției de lider pe piață și inovației continue aduse, Durex se bucură de încrederea consumatorilor din întreaga lume în privința siguranței și calității. Pentru mai multe informații despre Durex, vă rugăm să accesați site-ul www.durex.com/ro-RO sau pagina de Facebook: www.facebook.com/Durex.Romania.


Votul tau:
Autor: Oana Maria | Publicat: 19.03.2014 | Articol citit de 1484 de ori.
RSS Comentarii articol: LET’S TURN OFF TO TURN ON!
Daca ti-a placut articolul LET’S TURN OFF TO TURN ON!, aboneaza-te la RSS-ul de Lifestyle :: Educatie pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul egirl.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Let's blog about fashion» Pregatita de reamenajarea de primavara a balconului?

Pregatita de reamenajarea de primavara a balconului?
Parca mi-ar trebui cateva ghivece noi... Care oare, ca imi plac toate din noua colectie hm.com... createSummaryAndThumb("summary5335775293243785684"...Citeste in continuare pe shopaholic.ro Articol of... mai mult

Let's blog about fashion» Pe unde s-a mai plimbat travelista?

Pe unde s-a mai plimbat travelista?
Pe travelista.ro va povestesc aventurile noastre in familie, pe unde ne-am mai plimbat si ce am mai vazut. Saptamana aceasta: ...am poposit in peisajele ireale ale desertului Atacama din Chile. ...am ... mai mult

Acidul Hialuronic, secretul unui par puternic, perfect hidratat

Acidul Hialuronic, secretul unui par puternic, perfect hidratat
Odata cu venirea primaverii, totul renaste, natura „infloreste”, iar atmosfera generala devine proaspata si placuta. Mai mult decat atat, chiar si pentru podoaba capilara are loc o schimbare, vrem... mai mult

Veniturile e-shop-ului Notino au ajuns la 384 de milioane de euro

Veniturile e-shop-ului Notino  au ajuns la 384 de milioane de euro
Cifra de afaceri a celui mai mare e-shop de parfumuri și produse cosmetice din Europa, Notino, a crescut anul trecut cu 17% față de 2018. Veniturile e-shop-ului au ajuns la 384 de milio... mai mult

Frumoasa la orice varsta cu noua gama elmiplant Hyaluronic Gold

Frumoasa la orice varsta cu noua gama elmiplant Hyaluronic Gold
Să fii femeie nu e ușor în era perfecțiunii, însă să te simți bine în pielea ta și să rămâi frumoasă indiferent de vârstă e mai accesibil ca... mai mult
Începe Kids Land Fest „Back to School” in weekendul 7-8 septembrie
Începe Kids Land Fest „Back to School” in weekendul 7-8 septembrie
Începe Kids Land Fest „Back to School”: În weekendul 7-8 septembrie, copiii se ...
Bring the Soul: The Movie, documentarul muzical al trupei BTS
Bring the Soul: The Movie, documentarul muzical al trupei BTS
Fanii trupei coreene BTS au serioase motive de bucurie pentru că, începând cu 7 au...
Ultima simfonie a lui Mozart: ”Jupiter” dirijata de Olivier Robe la Sala Radio!
Ultima simfonie a lui Mozart: ”Jupiter” dirijata de Olivier Robe la Sala Radio!
Miercuri, 12 iunie (19.00), Orchestra de Cameră Radio propune publicului un frumos ...
Alina Ilioi si-a lansat cartea: „Te iubesc pe nevazute
Alina Ilioi si-a lansat cartea: „Te iubesc pe nevazute"
Joi, 16 iunie, la Readers Cafe, a avut loc lansarea cărții ”Te iubesc pe nevăzute” scrisă de Alina Ilioi, blogger și...


tst
citite 24h
articole
Prin ce insule ne-am plimbat in 2019? Prin ce insule ne-am plimbat in 2019?
Anul trecut a fost pentru noi anul insulelor, si am pasit pe pamanturi...
2018 (calator) in review 2018 (calator) in review
Sa continuam ca in 2016 si 2017. Si sa vedem cat de calator a fost 201...
#Concurs! O toamna perfecta, cu un ten sanatos #Concurs! O toamna perfecta, cu un ten sanatos
Pregatite pentru toamna? Pregatite pentru un nou sezon aramiu? Stim, t...
Comme des garcons
Rei Kawakubo, designer-ul si fondatorul casei Comme des Garcons a fost invitat sa creeze cea de-a ci...
CAUTA PE EGIRL
Pregatita de reamenajarea de primavara a balconului? Parca mi-ar trebui cateva ghivece noi... Care oare, ca imi plac toate din noua colectie hm.com... createSummaryAndThumb("summary5335775293243785684"..... mai mult

Pe unde s-a mai plimbat travelista? Pe travelista.ro va povestesc aventurile noastre in familie, pe unde ne-am mai plimbat si ce am mai vazut. Saptamana aceasta: ...am poposit in peisaje... mai mult

Prin ce insule ne-am plimbat in 2019? Anul trecut a fost pentru noi anul insulelor, si am pasit pe pamanturi inconjurate de ape prin America de Sud, Asia si Europa, de la Hong Kong la Arhi... mai mult