Politica de confidentialitate egirl.ro

Site-ul egirl.ro este un site in limba romana, un serviciu gratuit furnizat ca atare utilizatorilor sai de catre Dazoot Software SRL, Village Media SRL si colaboratorii sai, caruia i se aplica urmatorii termeni si conditii.

Egirl respecta dreptul la intimitate personala al utilizatorilor nostri. Aceasta politica de confidentialitate descrie in detaliu ce informatii privind utilizatorii egirl.ro sunt stocate, precum si modul in care ele sunt folosite.

1. Vizualizarea site-ului si inregistrarea utilizatorilor

Anumite sectiuni ale site-ului sunt vizibile si vizitatorilor neinregistrati, insa o parte din functionalitati pot fi accesate doar de catre membrii egirl.ro logati in contul lor. Printre acestea se numara posibilitatea de inscriere in lookbook sau de postare de mesaje pe forumul egirl.ro.

Un utilizator in momentul autentificarii prin contul si parola personala, accepta sa se supuna termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului, indiferent de sectiunea pe care o utilizeaza si de actiunea pe care vrea sa o intreprinda, dar si acestei politici de confidentialitate. Politica de confidentialitate a site-ului poate fi modificata ulterior, la orice data, de catre egirl.ro, fara a fi necesara o notificare prealabila.

egirl.ro nu poate fi facut raspunzator de catre orice terta parte pentru incalcarea oricarei sectiuni de catre utilizatorii egirl.ro.

Vizitatorii sunt rugati sa citeasca aceasta sectiune continind politica de confidentialitate, cat si cea de termene si conditii inainte de a isi crea cont, si periodic sa o viziteze din nou pentru a citi eventuale modificari. Daca un utilizator nu este de acord cu o modificare facuta ulterior inscrierii sale, este rugat sa contacteze egirl.ro prin modalitatile desemnate in pagina de contact, cerind daca doreste stergerea contului sau.

2. Colectarea datelor personale ale utilizatorilor si confidentialitate

Datele personale ale utilizatorilor, colectate cu acordul expres al acestora in timpul inregistrarii ca membru egirl.ro sunt tratate si prelucrate in concordanta cu Legea nr 677/2001. Village Media SRL, societatatea care administreaza site-ul www.egirl.ro este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub nr. 12026.

Datele colectate in timpul procesului de inregistrare au o natura personala, si utilizatorul este singurul de datele pe care le introduce. Datele de contact ale utilizatorilor sunt stocate de egirl.ro respectind norme de securitate, si nu vor fi vandute catre o terta parte, insa furnizarea datelor cu caracter personal se face pe proprie raspundere. Pentru confirmarea contului, o data facut, veti fi notificat pe adresa de mail introdusa la inregistrare, pentru a stopa diferite actiuni frauduloase sau de spam. Datele din profil pot fi editate in orice moment ulterior crearii contului de utilizator egirl.ro.

In timpul procesului de inregistrare, utilizatorii sunt rugati sa introduca anumite date cu caracter personal, pentru o mai buna identificare a lor. Informatiile personale cu caracter obligatoriu cerute in timpul procesului de inregistrare sunt:
- nume
- prenume
- email
- sex
- data nasterii
- judet

Informatiile personale cu caracter neobligatoriu cerute in timpul procesului de inregistrare sunt:
- codul numeric personal
- oras
- telefon
- adresa

Informatiile despre un utilizator sunt folosite atat pentru identificarea acestuia, cat si pentru studii demografice interne, astfel incat egirl.ro sa ofere servicii mai bune, adecvate profilului utilizatorilor sai.

Informatiile de contact sunt folosite in cazurile in care echipa egirl.ro trebuie sa contacteze un utilizator pentru a ii transmite anumite mesaje cu privire la activitatea sa de membru egirl.ro.

In cadrul profilului sau de membru egirl.ro, un utilizator poate sa opteze pentru primirea newsletterelor egirl.ro.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private n sectorul comunicatiilor electronice Village Media SRL are obligatia de a administra n conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este atat gestiunea site-ului egirl.ro, cat si reclama, marketing, publicitate.

Sunteti rugati sa furnizati datele, acestea fiind necesare la inregistrarea ca membru al site-ului egirl.ro. Refuzul dvs. determina incapacitatea de a deveni membru www.egirl.ro.

In cadrul procesului de inregistrare ca membru egirl.ro puteti sa optati daca doriti sa primit informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de catre egirl.ro membrilor sai.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor in scris, la adresa Village Media SRL. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati ct mai curnd posibil.

Colectarea datelor utilizatorilor minori

Conform prevederilor art1, alin1 lit f din Decizia Presedintelui ANSPDCP nr 11/2009, operatiunile de prelucrare a datelor cu caracter personal al minorilor se incadreaza intr-o categorie speciala, motiv pentru care egirl.ro are in vedere asigurarea unei protectii eficiente a minorilor. In acest sens, mentionam ca este necesara trimiterea consimtamantului scris, expres si nechivoc, al reprezentantilor legali ai minorilor ce doresc sa fie utilizatori egirl.ro, consimtamant referitor la calitatea minorilor de a fi membrii ai site-ului egirl.ro si de a putea participa si beneficia de toate facilitatile oferite de aceasta calitate. Consimtamantul se poate trimite in mail sau prin posta la datele de contact egirl.ro.

3. Politica de confidentialitate Newslettere Egirl.ro

Prin abonarea la newsletterele egirl.ro, utilizatorul isi manifesta expres acordul de a primi pe langa newsletterele periodice, notificari din partea egirl.ro cu privire la noile facilitati si servicii lansate sau recomandari egirl.ro cu privire la noutati ale unei terte parti.

a. Informatii colectate si folosirea lor

Egirl colecteaza informatii personale despre fiecare abonat in parte.
Informatiile personale sunt introduse in formularul de abonare si contin:
- Nume
- Prenume
- Adresa de mail
- Sex
- Varsta

Informatiile personale colectate de Egirl sunt folosite pentru:
- Livrarea continutului newsletter-ului personalizat (Nume, Prenume, Email)
- Studiul demografic (Sex / Varsta)

Aditional sunt colectate informatii statistice despre:
- numarul de deschideri al unui newsletter
- numarul de click-uri pentru fiecare link din newsletter

b. Mod abonare / dezabonare newslettere Egirl.ro

Fiecare abonare la newsletter trebuie confirmata. Confirmarea (Double OPT IN), se face prin trimiterea unui mail initial, in care se cere acordul utilizatorului pentru a fi inclus in lista unui anume newsletter. Fiecare mail de confirmare contine un link unic personalizat pe care utilizatorul trebuie sa dea click pentru a confirma abonarea. In acest fel ne asiguram ca adresele abonate la o lista sunt reale si ca utilizatorul si-a dat explicit acordul pentru a fi inclus in lista.

Fiecare email primit contine informatii clare pentru dezabonare. Dezabonarea se efectueaza in momentul in care utilizatorul da click pe link-ul de unsubscribe, apoi modificarile operindu-se instant in baza de date. Dupa ce un utilizator se dezaboneaza, nu va mai primi niciun newsletter din partea Egirl.ro, decat in cazul in care opteaza pentru reabonare.

c. Securitatea si confidentialitatea informatiilor

Egirl stocheaza pe serverele proprii datele personale ale abonatilor. Folosim masuri de securitate stricte pentru a proteja datele gestionate, precum si pentru a ne asigura ca aceste date nu sunt pierdute, expuse, alterate sau folosite in alte scopuri decat cele normale.

Egirl garanteaza ca datele personale si listele de abonati, nu vor fi vandute niciunei terte parti.

La inchiderea contului (prin optiunea unsubscribe) in termen de 30 de zile, toate informatiile asociate acestuia vor fi sterse.

d. Modificari politica de confidentialitate

Este posibil ca aceasta politica de confidentialitate sa fie actualizata. In momentul in care vom opera modificari, ele vor fi evidentiate si vom anunta utilizatorii care ne-au permis sa ii contactam. Va asiguram ca in cazul in care politica de confidentialitate se va modifica, nu vom folosi datele colectate cat timp aceasta politica de confidentialitate a fost activa, intr-un mod care poate viola termenii de mai sus.

5. Contact Egirl privind politica de confidentialitate

Daca aveti intrebari privind politica de confidentialitate a Egirl.ro, va rugam sa ne contactati la:

Adresa Postala:
Dazoot Software - Egirl.ro
Bd. Gh. Sincai, Nr. 1-1A
Sector 4, Bucuresti
Cladirea REMERO, et. 1

Telefon:
+40 31 4100220

Fax:
+40 31 4100219

Email:
info@egirl.ro

See the english version of this Privacy Policy

Vine vara, bine imi pare, la Divertiland e sarbatoare! #Concurs!
Vine vara, bine imi pare, la Divertiland e sarbatoare! #Concurs!
Nu in fiecare weekend avem timp sa mergem la mare, si nici programul nu e intotdeauna...
Lansare "Prin cenusa de visuri"
Lansare "Prin cenusa de visuri"
Oana Arion si Editura Librex Publishing au deosebita placere de a va anunta lansarea...
Un eveniment frumos merita amintiri de inramat!
Un eveniment frumos merita amintiri de inramat!
Orice eveniment din viata noastra, merita imortalizat. Fie ca vorbim de nunta unui pr...
DOLIU în LITERATURA UNIVERSALĂ! Gabriel Garcia Marquez a MURIT!
DOLIU în LITERATURA UNIVERSALĂ! Gabriel Garcia Marquez a MURIT!
Scriitorul Gabriel Garcia Márquez, laureatul premiului Nobel pentru literatură pe 1982, a murit, joi...
CRBL îl MITUIEȘTE pe Connect-R la „România Dansează”
CRBL îl MITUIEȘTE pe Connect-R la „România Dansează”
Preselecţiile „România Dansează” se apropie de final pentru că duminică, de la 20:30, la Antena 1, e...
Andreea Marin le DEZVĂLUIE fanilor POFTICIOȘI rețeta COZONACULUI și a SARMALELOR de POST
Andreea Marin le DEZVĂLUIE fanilor POFTICIOȘI rețeta COZONACULUI și a SARMALELOR de POST
Chiar dacă a revenit la formele care au consacrat-o prin multa voință și restricții alimentare, Andr...
Alina Ilioi si-a lansat cartea: „Te iubesc pe nevazute
Alina Ilioi si-a lansat cartea: „Te iubesc pe nevazute"
Joi, 16 iunie, la Readers Cafe, a avut loc lansarea cărții ”Te iubesc pe nevăzute” scrisă de Alina Ilioi, blogger și...


tst
citite 24h
articole
Geanta saptamanii: The one that got away Geanta saptamanii: The one that got away
Am avut-o in cos, eram convinsa ca va fi a mea. Dar cineva a avut dege...
Vacanta de toamna la caldura: Doua zile in Dubai Vacanta de toamna la caldura: Doua zile in Dubai
Suntem probabil a 6-a oara in UAE si a 5-a in Dubai, dar, in ciuda ren...
Geanta saptamanii: Cu urechi si coada Geanta saptamanii: Cu urechi si coada
In ton cu Halloween, azi o geanta cu urechi de liliac si coada pufoasa...
La pas prin Bucuresti: Prin pasajele La pas prin Bucuresti: Prin pasajele "secrete" din centrul orasului
Una din distractiile mele cu copiii in aceasta vara a fost sa luam la ...




CAUTA PE EGIRL
Geanta saptamanii: The one that got away Am avut-o in cos, eram convinsa ca va fi a mea. Dar cineva a avut degetele mai rapide online ca mine, si fix cand sa dau "Buy" a disparut. Si de atunc... mai mult

Vacanta de toamna la caldura: Doua zile in Dubai Suntem probabil a 6-a oara in UAE si a 5-a in Dubai, dar, in ciuda renumelui sau de destinatie lipsita de valori culturale si substanta, noua tot ni s... mai mult

Cu copiii o zi in Sibiu Sigur, nu suntem la prima vizita in Sibiu. Dar nici nu am ramas fara lucruri de facut in frumosul oras transilvanean. Ne-am inceput vizita pe . Fusese... mai mult