Fitness pentru fete Frumusete

Sport, la momentul potrivit

DISABLE_WORD_ADS=1;

Sport

Desi multi nu s-au gandit la acest lucru, se pare ca orele la care alegem sa facem exercitiile fizice pentru arderea acelor calorii ar trebui sa fie in pas cu disponibilitatea organismului nostru.

Asa cum ne-am astepta, dimineata nu este tocmai cea mai buna perioada a zilei in care sa facem exercitii fizice solicitante. Pentru ca organismul inca se dezmorteste dupa orele de somn, e bine ca, pana in ora 9:00, sa ne rezumam la gimnastica lenta, stretching.

La amiaza, putem deja sa supunem corpul la miscari mai solicitante, gen inot sau gimnastica mai alerta, care antreneaza corpul in totalitatea lui.

Ora 16:00 marcheaza perioada de maxima activitate a organismului. Abia acum exercitiile fizice au randament maxim, de aceea se poate face fitness sau exercitii la aparate.

Dupa ora 18:00, organismul incepe sa-si reduca activitatea, insa nu si sistemul respirator, acesta, fiind mai putin solicitat decat in restul zilei, conduce la o oxigenare mai eficienta. Plimbarile pe jos sau cu bicicleta reprezinta cele mai bune alegeri, in cazul in care vrei sa faci ceva miscare pe inserate.

Alin Iosub

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu